Hogy a német nyelv tanulása könnyű és élvezetes legyen: válts tanulási módszert!

 

Ha gyermeked most kezdte a német nyelv tanulását az iskolában, vagy már egy ideje tanulja, de nem tud megbírkózni a névelők, a többes szám vagy az esetek bonyolultnak tűnő forgatagával, akkor itt a segítség.

 

A Német minden esetre gyakorló letölthető oktatóprogram segít gyermekednek, hogy könnyedén megértse és begyakorolja a névelők használatát, a többes számot és az eseteket.

Például mivel minden egyes szót a névelőjével együtt kell megtanulni, ezért ez nem kis feladat a számára.

 

300 gyakorlófeladat


Ebben a gyakorló oktatóprogramban összesen 300 feladat segít abban, hogy alaposan begyakorolja csemetéd, vagy akár te magad is a német névelők, többes szám illetve az esetek használatát.

 

1) Egy rövid elméleti részben elmagyarázzuk pl. a névelők használatát, aztán következik 100 feladat, amelyek alaposan begyakoroltatják ezt a témakört.   
2) Ha ez már megy, mehet gyermeked a következő témakörre, ahol szintén egy kis elméleti rész magyarázza el a többes szám használatát, aztán jöhet a 100 gyakorlófeladat.  
3) Ha ezzel is készen van, következik az esetek gyakorlására összeállított rész, amely szintén elméletből és 100 gyakorlófeladatból áll.  

 

De a szavak helyett inkább kukkants bele a letölthető oktatóprogramba, és próbáld ki te magad, hogyan működik a program!

Ha eleged van már abból, hogy gyermekedet kudarc hátán kudarc éri, mert nem tudja könnyen megtanulni a németet, akkor most ne késlekedj, szerezd meg neki a Német minden esetre gyakorló oktatóprogramot, amellyel biztos sikert aratsz!

Megrendelem!
  
Gondolj bele: 2 magánóra áráért megkapod ezt a 300 feladatos gyakorló oktatóprogramot, mely elméletet is tartalmaz. Gyermeked akárhányszor megoldhatja a feladatsorokat, újra és újra addig, ameddig tökéletesen és 100%-osan meg nem tanulja a névelők, a többes szám és az esetek használatát.

Tudod, hogy ez hány óra magyarázást és gyakorlást jelentene, ha mindezt egy német tanárt tanítaná meg gyermekednek, akit magántanárként fogadtál? Minimum 6-8 óra, de lehet, hogy ennél sokkal többre is szüksége van gyermekednek, hogy tökéletesen begyakorolja és megtanulja mindazt, amit a Német gyakorló letölthető oktatóprogram tartalmaz.
De neked most nem kell ennyit áldoznod minderre, hiszen ezzel a lemezzel legalább 10.000 Ft-ot spórolhatsz meg!

Nem kell mást tenned, mint a megrendelem gombra kattintani, és akár 8 perc alatt számítógépeden lehet az oktatóprogram. Nincs több postaköltség, várakozási idő! Az oktatóprogram letölthető formátumban érhető el, így fizetés után azonnal letöltheted számítógépedre.

Német minden esetre
gyakorlóprogram

Ára: 12 750 Ft

Megrendelem


100%-os Pénz visszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy az oktatóanyagok egyáltalán nem segítettek gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a megrendeléstől számított 30 napon belül jelzed ezt felénk!


Jelenleg itt vagyok:
Német minden esetre oktatóprogram

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG