A Tantaki Pontgyűjtő Rendszer (továbbiakban Pontgyűjtő Rendszer) használata előtt kérjük, olvasd el ezt a szabályzatot, mivel a Pontgyűjtő Rendszer feltételeinek bármilyen módú megszegése esetén utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A Pontgyűjtő Rendszer működtetésének célja

A Tantaki Kft., mint a magyarországi oktatóanyag piac meghatározó szereplője, már megalakulásakor legfontosabb céljai között határozta meg a játékos tanulás kialakításában és formálásában való aktív részvételt. E cél megvalósítása és a rendszeresen visszatérő vásárlók különleges kiszolgálása érdekében hozta létre a Pontgyűjtő Rendszert. A program célja egyrészt a rendszeresen visszatérő vásárlóink megbecsülése, motiválása, másrészt a velük folytatott folyamatos és interaktív kommunikáció fenntartása. A Pontgyűjtő Rendszer által nyújtott különféle kedvezmények, egyedi szolgáltatások igénybevételére kizárólag a webshopos regisztrációval rendelkező vásárlók jogosultak (vasarlas.tantaki.hu) Programunk 2017. január 20-án indul, és visszavonásig érvényes.

Hogyan és hol használható a Tantaki Pontgyűjtő Rendszer?


A vásárló teljesen automatikusan bekerül a Tantaki elektronikus nyilvántartási rendszerébe a vásárlásai alapján. A Pontgyűjtő Rendszer használható a Tantaki Kft. üzletében, beleértve az internetes vásárlásokat is a vasarlas.tantaki.hu internetes áruházában.

A kedvezmények részletes ismertetése
Minden webshopos vásárlásod után a vásárlásod értékének legalább 5%-át (az adott termékek után járó értékeket a termékoldalon találod) levásárolhatod a Tantaki webshopjában (vasarlas.tantaki.hu).
A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés feldolgozása után (utánvét esetén a csomag átvételét követően) automatikusan jóváírjuk. A jóváírt pontjaidat a webáruházunkban létrehozott profilodban láthatod, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármilyen saját gyártású Tantaki oktatóprogramra. Más termékek vásárlása esetén a pontokat nem tudjuk beváltani.
Amennyiben online rendelés esetén futáros házhozszállítást választasz, a szállítási költség értéke nem halmozódik a Pontgyűjtő Rendszerben. Tehát kizárólag a termék vételárának minimum 5%-át írjuk jóvá.

EGYÉB SZABÁLYOK – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A Pontgyűjtő Rendszerben való részvétel feltételei


Ha a Pontgyűjtő Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Tantaki Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Pontgyűjtő Rendszerben megszüntetni, beleértve a meglévő pontok végleges törlését is.

Amennyiben a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Tantaki Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és az eddig felhalmozott pontokat törölni.

A Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatos feltételrendszert a Tantaki Kft., mint kibocsátó bármikor módosíthatja, illetve jogában áll a teljes rendszer egyoldalú megszüntetése is, a Pontgyűjtő Rendszerben részt vevő vásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül is. A változásokat a kibocsátó internetes oldalán megjeleníti, de további tájékoztatási kötelezettsége nincs.

Az adott vásárlással szerezhető pontok halmozódására a megrendelés végleges teljesülése esetén van lehetőség (csomag átvétele, vagy letölthető tananyag esetében fizetést és a rendelés lezárását követően). A Tantaki Kft. részéről nem teljesített vagy a vásárló által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén ponthalmozódás nem történik. Ha a vásárló a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, rendelése törlésre kerül, valamint az eddig megszerzett összes pontja nullázódik! Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a vásárló reklamáció miatt juttatja vissza a Tantaki Kft.-nek, úgy a Tantaki Kft. ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlás után járó pontokat hozzáadja-e a halmozódó pontokhoz. Elállás esetén, ha a pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.

Adatok kezelése és védelme

A webshopba történő regisztrációval a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Tantaki Kft. elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Pontgyűjtő Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Vásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről.

A Vásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a Pontgyűjtő Rendszer letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges. Fontos! A Pontgyűjtő Rendszerre a Tantaki Kft. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

Felelősség

A Tantaki Kft. nem felel a Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatos visszaélésekért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben Áfával növelt bruttó értéket jelentenek.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a Tantaki Kft. Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, fordulj  munkatársainkhoz vagy vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Neked!

Elérhetőségek:

• Cím: Tantaki Kft. 1015 Budapest, Donáti utca 67. 3/13
• Telefon: 06/70 940 6326
• E-mail: info@tantaki.hu

Köszönve eddigi vásárlásaidat, bízom abban, hogy hosszútávon üdvözölhetünk vásárlóink között!Nagy Erika
ügyvezető igazgató