Eredményes Pótvizsga?

Hogyan mehet át gyermeke a nyárvégi pótvizsgán stressz és szenvedés nélkül, könnyed tanulással?

Gondolom, Ön azért van itt és olvassa ezeket a sorokat, mert gyermeke megbukott és pótvizsgát kell tennie, hogy ne kelljen neki évet ismételni. Ha ez a helyzet, akkor tudunk segíteni, olvasson tovább!

Fontos tudnia, hogy amit itt ajánlunk az akkor fog működni, ha a gyermeke át akar menni a pótvizsgán! Ha nem akar tanulni és nem érdekli az egész dolog, akkor természetesen nem ez az első lépés. Reméljük, át akar menni és akkor nagy eséllyel meg is teheti.

Nézzük meg a tényeket: a gyermeke az iskolai időben kb. 9 hónap alatt nem tudott annyit elsajátítani a tananyagból, hogy legalább egy kettessel átengedjék. Pedig bejárt az iskolába, volt tanár, némi kontroll és tanítás is, ha nem is a legjobb mégse jött neki össze. Most pedig nem kell bejárnia iskolába, maximum Ön tudja ellenőrizni, hogy tanult-e valamit. Ez azért sokkal nehezebb, keményebb dió a gyerek számára, hogy pár hét alatt megtanulja magától az egész éves tananyagot, nem? Ráadásul mi áll rendelkezésére, amiből tanulhat? Feltételezhetően az év közben használt tankönyvei, amelyek akkor se segítettek neki eléggé és ott van persze az internet is.

MI lehet a megoldás a sikeres pótvizsga felkészüléshez?

1. Első lehetőség: Ha ön jól érti az adott tananyagot és van bőven ideje is, akkor tud neki segíteni. Ez csak nagyon kevés szülőre igaz és feltételezem Önre sem, mert akkor nem olvasná ezeket a sorokat.
2. Második lehetőség: fogad egy magántanárt, akivel átvehetik az egész éves anyagot, újra tanulhatják. Ez egy jó megoldás lehet, ha Önnek nem probléma kifizetni a magántanárt, akinek az óradíja kb. 1000-4000 közt van legtöbbször. Hogy egy egész éves anyagot átvegyenek és meg is értse a gyermeke legalább 20, de akár több mint 50 óra is szükséges lehet. Ez a legolcsóbb tanárt figyelembe véve is legalább 20.000 forint, de a valóságban inkább minimum 40-50 ezer. Ha ezt nem tudja megengedni magának, mit tehet?
3. Harmadik megoldás: TANTAKI oktatóprogramok használata. A mi oktatóprogramjaink olyan gyerekeknek szólnak, akik gyorsan a saját tempójukban szeretnék megtanulni az egész éves tananyagot. Ezek az oktatóanyagokat azért készítettük el, mert sok gyerek nem tudja a normál tanórákon és a száraz tankönyvekből elsajátítani az adott tantárgyat. Viszont egy interaktív oktatóprogramban lévő elméleti és gyakorlatokból álló egyszerűen felépített oktatóanyagból igen.


Vannak olyan tanulóink, akik csak az ingyenes demót használva meg tudták tanulni pl. a százalékszámítást és 5-ös dolgozatot írtak belőle. Mindezt csak egy ingyenes bemutató (demó) részből.

Amit önnek most tennie kellene az,

hogy kiválasztja az éppen aktuális (amiből megbukott a gyerek) tantárgy demóját, és megnézi.Ez teljesen ingyenes! Ebből látni fogja milyen a felépítése az egész tananyagnak, kipróbálhatja, mutassa meg a gyermekének is.

Ha tetszett mindkettőjüknek, akkor egyszerűen rendelje meg az oldalunkon keresztül.

Katt ide a rendeléshez>>
 
A demó alapján már láthatja, nem vásárol zsákbamacskát. Viszont ha megrendeli és valami miatt nem elégedett vele, akkor 30 napon belül élhet a pénz visszafizetési garanciánkkal és mi kérdés nélkül visszaadjuk önnek az oktatóprogram árát.

Ön és a gyermeke semmit sem veszíthet, ha kipróbálja a Tantaki oktatóanyagokat, csak nyerhetnek vele.

Próbálja ki a demót és rendelje meg a tananyagot!Sikeres Pótvizsgát kívánok!


                   Nagy Erika