Tanulj könnyedén és érthetően!

Magántanulói oktatócsomag 3. osztályosoknak

Gyermeked unja a tanulást?

Itt a megoldás!

 
Több száz játékos feladat teszi még élvezetesebbé csemetéd számára a tananyag elsajátítását.

Teljesítsen a Te gyermeked is sikeresen a félévi vizsgákon!
Ne hagyd ki, mert...

ezt a csomagot a Te gyermekednek állítottuk össze!
Ára: 69.920 Ft helyett
59.970 Ft

Megrendelem!


A csomag tartalma:
  • A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
  • Játék a számokkal 3. osztályosoknak oktatóprogram
  • Mókás Matek 3.osztályos gyakorlóprogram
  • Szorzótábla gyakorlóprogram
  • Szöveges feladatok alsósoknak gyakorlóprogram
  • J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram
  • Mértékegység gyakorlóprogram alsósoknak
  • Osztás gyakorlóprogram

Próbáld ki most!

 

 
 A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram

A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram érthető magyaráztokkal, színes képekkel és több mint 1000 gyakorlófeladattal segít gyermekednek a nyelvtani szabályok elsajátításában.

 

Játék a számokkal 3. osztályosoknak oktatóprogram


A Játék a számokkal 3. osztályosoknak oktatóprogram játékos példákkal, képpekkel, gyakorlófeladatokkal teszi élvezetessé gyermeked számára a tanulást. Az  oktatóanyag az egész éves tananyagot lefedi.
 
 
Mókás Matek 3.osztályos gyakorlóprogram

A Mókás Matek 3. osztályos gyakorlóprogram játékos példákkal, képpekkel, gyakorlófeladatokkal teszi élvezetessé gyermeked számára a tanulást. A gyakorlóprogram 1000 feladatot tartalmaz.
 

Szorzótábla gyakorlóprogram

A gyakorlóprogram 200 feladaton keresztül gyakoroltatja a szorzás műveletét. A szorzótábla tökéletes elmélyítése csak is többszöri gyakorlással lehetséges, így ez a gyakorlóprogram jól hasznosítható minden kisdiák számára.
 

Szöveges feladatok gyakorlóprogram alsósoknak


A szöveges feladatok gyakorló 100-100-100 játékos feladatot tartalmaz az általános iskola 2., 3., és 4. osztályosai számára.


Mértékegység gyakorlóprogram alsósoknak


Segít eligazodni a mértékegységek világában. A gyakorló feladatsorok előtti rövid elméleti összefoglaló segítségével Gyermeked felfrissítheti a váltószámokkal kapcsolatos tudását.
 

Osztás gyakorlóprogram


A gyakorlóprogram kizárólag az osztás témakörével foglalkozik. Rövid, érhető elmélettel (30 oldal) megalapozza a tananyagrész megtanulását, majd  elmagyarázza a típusfeladatokat. Ezután jöhetnek a játékos interaktív feladatok.
 

J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram

A j-s és ly-os szavaknak a helyesírására nincsenek konkrét helyesírási szabályok, ezért ezeket csak sok gyakorlással lehet megtanulni. A Tantaki J-s és ly-os szavak gyakorlója 200 feladaton keresztül gyakoroltatja gyermekeddel ezeknek a szavaknak a helyes leírását.Sikertörténetek Szülőktől, akiknek már segítettek oktatóanyagaink!
 
Kedves Nagy Erika!

"Én már többször próbáltam -az olvasott szövegek jobb megértése és feldolgozása miatt- magamat átsegíteni azon, hogy mi micsoda a magyar nyelvtanban. Ez sokak számára túl hétköznapinak és észrevehetetlennek tűnik. De ha szükség van rá-pl. ha a gyerek kérdez valamit, ha nyelvet akarok tanulni vagy ha a helyesírásomat akarom kijavítani az újabb szabályoknak megfelelően és a többi ...-,akkor az ember csak néz, hogy mi is van? Mi az, amit most nekem kellene megválaszolnom?
A válasz pedig az: én ezt már régen tanultam…..Gyerek esetében pedig: kérdezd meg anyádat!
A másik pedig az, hogy ezen dolgok kiküszöbölésére nem igazán találtam összefoglaló anyagot, csak drága többköteteset. A volt általános iskolai, középiskolai könyveimnek nyomát vesztettem. Ezért örültem nagyon, amikor erre a DVD-re találtam.
Egyszerűen, hétköznapi nyelven megfogalmazott, a gyerekek számára plusz tanár nélkül is jól megérthető alaptananyagot tartalmaz. Végigvesz minden szükséges alapfogalmat.
A DVD-t hallgatva fel tudtam frissíteni hiányos nyelvtani tudásomat. Tisztábban látom az olvasottakat, tanultakat. Sokat segített.
Nagyon örülök annak, hogy végre tényleg van egy ilyen, nagy segítséget nyújtó anyag!"

Gáspár Róbert
Budapest
 
Kedves Nagy Erika!

"Én csupa jó dolgokat tudok csak írni a dvd-vel kapcsolatban. Mónika jó matekos, de nála is előfordult, hogy nem értett meg valamit az órán. Nagy örömmel ült le a számítógép elé és gyakorolta a feladatokat, ami nagyon nagy segítség volt neki és nekünk is. Nem lett lemaradás, hiányosság a matektudásában. Hatalmas segítség volt, amit tiszta szívből köszönünk. Én csak mindenkinek ajánlani tudom, akár, ha nehezen megy a matek, vagy jó matekos a gyermek, mert vannak és lesznek olyan időszakok, amikor bizony elkél a segítség. És az bizony nem mindegy, hogy mindig kéznél van-e.
További munkájához nagyon sok örömet, egészséget kívánok!"

Üdvözlettel: Papp Istvánné
 
 
 
Én is hozzásegítem Gyermekemet a sikeres félévi vizsgákhoz!

 
 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolja, hogy a Magántanulói oktatócsomag 3. osztályosoknak nem segített gyermekének a tanulásban, akkor mi visszafizetjük a csomag árát (57.970 Ft-ot), amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt számunkra!
 

Vissza az évfolyamokhoz >>


© Tantaki Kft.