Nagy Erika

Ha kérdésed van, hívj a
+36/70-940-6326-os telefonszámon

 

Magántanulóként a leghatékonyabb oktatóanyagot keresed, amellyel tényleg fel tudsz készülni a vizsgákra?

Akkor megtaláltad a neked való programokat!

Válaszd ki a számodra megfelelő évfolyamot, a sikeres vizsgák érdekében!

Alsósoknak   Felsősöknek

 

Alsósoknak
Magántanulói csomag
1-2. osztályosoknak


 
Magántanulói csomag
3. osztályosoknakBővebben
Magántanulói csomag
4. osztályosoknakBővebben

 

Felsősöknek
Magántanulói csomag
5. osztályosoknak
Bővebben
Magántanulói csomag
6. osztályosoknak
Bővebben
Magántanulói csomag
7. osztályosoknak
Bővebben
Magántanulói csomag
8. osztályosoknak
Bővebben


Remek lehetőség van a kezedben!

A Tantaki oktatóprogramjai ugyanis a teljes éves tananyagot tartalmazzák, amellyel nagyon gyorsan és játszva megtanulhatod a különböző tantárgyak anyagait.
 
Bármikor előveheted, akárhányszor újratanulhatod, és a végén tesztelheted a tudásodat, így a lehető legnagyobb mértékben fel tudsz készülni a félévi illetve az év végi vizsgákra.


Íme egy kedves vásárlónk véleménye, akinek gyermeke a Tantaki anyagai segítségével készül fel a vizsgákra:


"Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy szabadon tanuló - otthontanuló az 1. osztályos gyermekünk.
Attól függően, hogy hozzá nem értők helyett mi alkothatjuk meg a tantervét a gyereknek, fontosnak tartjuk, hogy az életre nevelés mellett a hagyományos tantárgyakban is jártas legyen – mellőzve az unalomig gyakoroltatott felesleges dolgokat (pl. hogyan görbül a kettes alja). Tanári segítség nélkül a Tantaki kiadványait vesszük igénybe segítség képen. Sok esetben a gyerek maga is elboldogul, jól halad. Jelenleg 1.osztályosként már a 3. osztályos anyagot vesszük matekból.

Tapasztalatunk az, hogy az ismerőseink 1-2 osztályos gyerekeinél kiemelkedőbben érti a matekot, érthetőbben olvas, ismeri a nyelvtani szabályokat. Nem gondoljuk, hogy zseni lenne a gyermekünk. Egyszerű a megoldás: a gyereket nem terheljük túl felesleges dolgokkal, és a Tantaki tényleg vissza adja a gyerek számára a játékosságot, így játékot, és nem egy unalmas munkahelyet csinál a tanulásból. Az anyagok olyan szinten jól összeszedettek, hogy jóval magasabb osztályban leadandó anyagokat is megért a kisebb korú gyerek is (persze az aláépülő anyagok megtanulása után).

Köszönjük, hogy léteznek ezek az anyagok. Amikor elkezdtük a szabadon tanulást a gyerekkel, féltünk, hogy mi hogy fogjuk tanítani, vagy tanárt kell fogadni hozzá. A Tantaki kiadványai adták a megoldást. Reméljük, hogy még sok kiadványuk lesz."

Üdvözlettel:
Szabolcsi Károly

Érdekel, hogyan lehet részese Gyermeked, ennek az egyedi oktatási formának?

A részletekért kattints ide