Készüljön a Te Gyermeked is
egyszerűen, hatékonyan, játékosan a vizsgákra!

 

 

Magántanulóként is lehetőség van arra, hogy Gyermekünk kihozza magából a maximumot,
és csak jó jegyekkel zárja az évet.

Hogy hogyan?
Megmutatajuk!
Segítünk, hogy magántanulóként se jelentsen gondot az 5. évfolyamos tanagyag elsajátítása!


Magántanulói csomag 5.osztályosoknak


Ára: 88 550 Ft helyett, csak 77 750 Ft

A csomag tartalma:

  • A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
  • Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogram
  • Matekból Ötös 5. osztályosoknak oktatóprogram
  • Matekozz Ezerrel! 5. osztályos gyakorlóprogram
  • Történelemből Ötös 5. osztályos oktatóprogram
  • Törtek gyakorlóprogram
  • Szöveges feladatok gyakorlóprogram 5-6. osztályoso
  • J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram
  • Mértékegységek gyakorlóprogram felsősöknek

 Hogyan fog ez Nektek segíteni?

Játkos feladataink élvezetessé teszik a tanulást!
Önállóan képes lesz Gyermeked a tanulásra!
Oktatóprogramaink érthető nyelvezete miatt gyerekjáték lesz az új tananyag sikeres elsajátítása!

Az eredmények sem maradnak el...

Kedves Erika!

"Mind a DVD, mind a könyv egy remek alkotás. Itt minden megtalálható. Egyszerűen és érthetően van minden elmagyarázva.
A feladatok pedig nagyon hasznosak, mivel így egyből le is tudjuk mérni a tudásunkat.
"

Köszönet érte!
Kovácsné T.Tünde

 

Kedves Nagy Erika!

"Én csupa jó dolgokat tudok csak írni a dvd-vel kapcsolatban. Mónika jó matekos, de nála is előfordult, hogy nem értett meg valamit az órán. Nagy örömmel ült le a számítógép elé és gyakorolta a feladatokat, ami nagyon nagy segítség volt neki és nekünk is. Nem lett lemaradás, hiányosság a matektudásában. Hatalmas segítség volt, amit tiszta szívből köszönünk. Én csak mindenkinek ajánlani tudom, akár, ha nehezen megy a matek, vagy jó matekos a gyermek, mert vannak és lesznek olyan időszakok, amikor bizony elkél a segítség. És az bizony nem mindegy, hogy mindig kéznél van-e.
További munkájához nagyon sok örömet, egészséget kívánok!"

Üdvözlettel: Papp Istvánné

Mit is tartalmaz ez a fantasztikus csomag?

A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
 
Az oktatóprogram egyszerű nyelvezetének köszönhetően Gyermeked könnyedén megtanulhatja a magyar nyelvtan szabályait. Az oktatóprogram több mint 1000 feladatot tartalmaz, amely amellett, hogy játékossá teszi a tanulást, segít, hogy Gyermeked megfelelő alapokra tegyen szert további tanulmányaihoz.


Tanulj meg Te is helyesen írni!
oktatóprogram

Az oktatóprogramban található 770 játékos feladat pedig segít a szavak helyes írásának memorizálásában. Így egyetlen évfolyam helyesírási témakörének elsajátítása nem okozhat többé gondot, sőt a követelményeknek is egyszerűbb lesz megfelelni.


Történelemből Ötös 5. osztályos oktatóprogram

A történelem tantárgy nagyon izgalmas és érdekes, ha megfelelő helyről szerezzük ismeretünket. Oktatóprogramunk 1140 játékos gyakorlófeladatot tartalmaz, amivel a diákok egyszerre tesztelhetik és fejleszthetik tudásukat.
 

Matekból Ötös 5. osztályos oktatóprogram

Gyermeked könnyen és játszva megtanulhatja a matematika tananyagot! Az egyes témakörök nagyon egyszerűen vannak elmagyarázva, és rengeteg ábrával is szemlélteti a tananyagot. A matematika oktatóprogram rengeteg feladatot is tartalmaz, így a tanulás után játékos példák megoldásával le is tesztelheti gyermeked a tudását!

 

Matekozz Ezerrel! 5. osztályos gyakorlóprogram

Ez a gyakorlóprogram nem kevesebb mint 1000 gyakorlófeladatot tartalmaz, így Gyermeked játékosan gyakorolhatja be a matek teljes 5. osztályos tananyagát! A feladatok rendkívül változatosak, hiszen a legkülönfélébb feladattípusokat igyekeztünk felsoroltatni.

 

Szöveges feladatok gyakorlóprogram 5-6. osztály

A matematika feladatok megoldásában a diákok számára a szövegértési feladatok okoznak a legnagyobb gondot. Ezzel az oktatóprogrammal Gyermeked a lehető legegyszerűbben megtanulhatja, a feladatok értelmezési menetét és megfelelő rutint szerezhet a feladatok begyakorlásában, valamint megoldásában.


Törtek gyakorlóprogram

A gyakorlóprogram 200 feladatot tartalmaz, amellyel Gyermeked villámgyorsan elsajátíthatja a törtekkel való műveletek megoldási menetét. Azonban a 10 feladatosorból álló oktatóprogram a gyakorlati feladatok mellett rövid elméleti összegzéseket is tartalmaz, a garantált siker elérésében.


J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram

A j-s és ly-os szavaknak a helyesírására nincsenek konkrét helyesírási szabályok, ezért ezeket csak sok gyakorlással lehet megtanulni.A Tantaki J-s és ly-os szavak gyakorlója 200 feladaton keresztül gyakoroltatja gyermekeddel ezeknek a szavaknak a helyes leírását.Mértékegység gyakorlóprogram

Az interaktív feladatok előtti rövid elméleti összefoglalók segítségével Gyermeked játékosan és egyszerűen tanulhatja meg az átváltásokat. A mértékegység gyakorlóprogram 200 játékos feladaton keresztül gyakoroltatja az átváltásokat, amelynek segítségével a Te gyerkőcöd is maradandó és hasznos tudásra tehet szert.

Ne habozz tovább! Add meg a lehetőséget Gyermekednek, hogy sikereket érhessen el a tanulásban, úgy, hogy emelett örömét is lelje ebben!


Hozzásegítem Gyermekem a sikeres vizsgákhoz!
 

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy  egyáltalán nem segített oktatócsomagunk gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.


Vissza az évfolyamokhoz >>


© Tantaki Kft.