Rólam – Nagy Erika

Néhány gondolatot szeretnék veled megosztani magamról, hogy ki is vagyok és mit csinálok. 🙂

Nagy Erika

Amit már tudsz rólam, hogy Nagy Erikának hívnak.
De azt nem tudod, hogy a barátaim Nyuszifülnek szólítanak. 🙂 Ezt a kedves nevet a férjemtől kaptam 15 évvel ezelőtt, és a baráti körünkben csak így szólítottak. 
Volt olyan ismerősünk, aki nem tudta, hogy ki az a Nagy Erika, de ha azt mondták, hogy Nyuszifül, akkor már tudta, kiről van szó. 🙂

Eredetileg közgazdász vagyok, felnőttek management képzése révén kerültem az oktatás területére. Amikor pedig gyerekek képzésével kezdtem el foglalkozni, megdöbbentem, hogy milyen szörnyűek a tankönyvek. Szó szerint elkezdtem átírni őket, hogy tudjak segíteni a gyerekeknek megtanulni az anyagot.

 

Később részt vettem egy iskolai projecten, ahol a nyelvtan alapjait tanítottuk meg általános iskolásoknak. Ott láttam, hogy milyen ereje van annak, ha a gyerekek valóban megértik a nyelv alapjait.

Ezért készítettem el 2008-ban az első Tantaki anyagot: A magyar nyelvtan alapjai című tananyagot, mely a mai napig listavezető az oktatóprogramjaink között.

 

Amire büszke vagyok

Az elmúlt tizennégy év alatt több, mint 135 ezer családhoz jutunk el hétről hétre 72 országban. 15 ezer szülő – illetve gyerekeik – használják jelenleg az oktatóanyagokat, és 97%-os a pozitív visszajelzés.

 

Több, mint 120 magyar iskolában használják a Tantakit az órákon, sőt, Ausztriában is ezzel tanítanak néhány suliban. Van Szlovákiában és Erdélyben is több iskola, ahol a mi oktatóanyagainkból tanulnak a gyerekek.

 

 

Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy ilyen sok gyereknek tudtuk könnyebbé tenni a tanulást, hogy szinte mindenki javít a jegyein, aki a programokat használja, és hogy ennyivel is megkönnyíthetem a gyerekek és a családok életét.

 

További információért kattints ide>>

A kis "színes" rovat

Szenvedélyes csavargó vagyok, a családommal rendszeresen sátrazunk, és időnként bejárjuk lakókocsival a világot. A lányom most 10 éves, akire nagyon büszke vagyok, mert nagyon kedves, okos és mindig megtalálja a hangot a többiekkel.

A szabadidőmben festek és műkörmöket készítek. 🙂 Esetleg horgászom, majd sütők-főzök: imádom a halat.

Egyébként profi masszőr is vagyok, aminek szerintem a férjem örül a legjobban… 🙂

Nem igazán tudok egyhelyben ülni, ezért is csinálok mindenfélét. Rengeteg dolog érdekel, és szeretem hasznosan tölteni az időmet. Mindig csinálok valamit, ami számomra fontos vagy csak kikapcsol.

Nem nézek TV-t, (nincs is a lakásban) helyette sokat olvasok, tanulok vagy a lányommal játszok.

A kis családom 🙂

Nagyon érdekes, hogy ha végiggondolok az életemen, akkor a tanulás és tanítás mindig is része volt a mindennapjaimnak.

Pedig általános iskolás koromban azt mondtam magamnak, hogy én aztán biztosan nem leszek tanár, mert akkor minden nap tanulni kell. 

🙂

Most már tudom, hogy ha nem vagyok tanár, akkor is minden nap tanulok valamit. Szerencsére, ma már tudom, hogy hogyan kell tanulni, és ezt a módszert át is adom a diákjaimnak a Tantaki oktatóprogramokon keresztül. 

Szeretek segíteni az embereknek, hogy jobbá váljanak, hogy érezzék azt, hogy ők is fontosak! 🙂

Ez az, ami engem motivál és hajt előre a munkámban.

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .