Bizonyított módszer, mellyel sok-sok diák sikereket ért el a tanulásban!

Fizika oktatóprogramjaink garantálják,
hogy már 1-2 hét alatt 1 egész éves lemaradást is
be lehet hozni a segítségükkel!Talán nem is tűnik fel, milyen sokszor jelen van hétköznapi életünkben a fizika.

Gyerekként fel is tesszük ezeket a kérdéseket:
  • Miért gurul a bicikli?
  • Ha emelkedőn megyünk, miért fáradunk el jobban?
  • Hogyan működik a mágnes?
  • Mivel működik a villany?
  • Miért áll fel a hajunk, ha műanyag fésűvel fésülködünk?
  • stb-stb.


Ezekre a kérdésekre a fizika adja meg a választ. Általános iskolában megtanulják azokat a legfontosabb ismereteket, amelyeket felnőtt korban a há körül is használhatnak majd – akár főzésnél, akár villanyszerelésnél, akár autóvezetésnél.

Nem beszélve a továbbtanulás fontosságáról!

A fizikát sokan használják a munkájuk során. Egy építész például enélkül nem tudna megtervezni biztonságosan egy házat. A búvároknak ismerniük kell a vízzel kapcsolatos fizikai törvényszerűségeket, hogy biztonságosan tudjanak merülni. A kutatók a fizikát használják arra, hogy folyamatosan újabb és újabb gépeket, berendezéseket, telekommunikációs eszközöket, járműveket, számítógépeket építsenek, amelyek mind kényelmesebbé teszik a munkát az iparban, mezőgazdaságban és egyéb ágazatokban. A gyerek minél inkább megszereti a tantárgyat, annál magabiztosabban tud a pályaválasztáskor dönteni.


 
A fizikai alapok nem hiányozhatnak

Amikor elkészítettük a 7. és 8. osztályos fizika tananyagokat a nemzeti alaptanterv szerint, rájöttünk, hogy valami még hiányzik. Hiszen hogyan tanuljunk a lendületről, a nyomásról, ezek képleteiről és kiszámításáról, ha nem vagyunk tisztában azzal, mit is jelent a sebesség, mit jelent a km/h, mi mindent kell tudni a gravitációról, a bolygók állásáról és mindarról, ami fizikai mozgással, változással kapcsolatos?

Ezért létrehoztunk egy olyan oktatóprogramot is, amely a fizika témakörének alapjait ismerteti és gyakoroltatja be a tanulókkal.


 
Mire való a Tantaki Fizika oktatóanyaga?

A 7. és 8. osztályos fizika anyagát oktatóprogramunkban úgy dolgoztuk fel, hogy a gyerekek számára az végig érdekes maradjon, és a gyakorlófeladatok révén könnyen megjegyezhessék, megtanulhassák a tananyagot.

Hogyan tesszük mindezt?

A tantárgy legalapvetőbb szavait definíció szinten elmagyarázunk minél egyszerűbben, úgy, hogy azt tényleg megértse a gyerek.
Rengeteg példát illesztettünk bele az elméleti részbe, hogy a gyerek folyamatosan lássa a gyakorlati hasznát, el tudja képzelni, hogy amiről beszélünk, az mire vonatkozik.
Hangalámondással készítettük az oktatóprogramot, így sokkal könnyebb haladni az anyagban, mert nemcsak olvassa, hanem hallja is a gyerek a szöveget.
A gyakorlati feladatok interaktív formában segítik, hogy a gyerek újra és újra megnézhesse, mit csinált jól  vagy mit rontott el és miért. Így ismételni is tud, és korrigálni tudja saját hibáit.
A tananyagokat a nemzeti alaptanterv által előírtak szerint építettük fel, így a teljes év anyaga megtalálható az oktatóanyagokban.


Nézd meg az oktatóprogramok demóját!

Az indításhoz kattints a képre!
 

A fizika alapjai
11 éves kortól
Fizikából Ötös
7. osztályosoknak
Fizikából Ötös
8. osztályosoknak


Tekintsd meg a Fizikából Ötös oktatóprogram
használati útmutatóját!
 


Az oktatóprogram sikerességéről még határon túlról is kapunk visszajelzést:
 
Kedves Erika!

Legnagyobb fiam (8. osztályos, nagyon jó képességű tanuló) a fizika programot elvégezte a nyáron.

"Nagyon jól meg lehet mindent tanulni vele. A fizika vizsgám a mongol iskolában 93%-os lett. Az iskolában mintha direkt bonyolulttá tennék a fizikát, ez a program meg egyszerűen elmondja a lényeget, és kész." - Szelenge Anar Máté

Ehhez tudni kell, hogy a gyerekek ugyan itthon tanulnak magántanulóként, de Mongólia egyik legkeményebb iskolájában, a Szant 12 osztályos Iskolában vizsgáznak. Olyasmi, mint Budapesten a Fazekas Gimnázium lehet.

Szeretettel
Szelenge Judit
Mongólia
További sikerek itt>>


A termékek megvásárlásához és aktuális kedvezményeink
megtekintéséhez látogass el webshopunkba!


Webshop itt>>


Segítsük együtt gyermekeinket a valódi tanulás útján!

 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy az oktatóanyagok egyáltalán nem segítettek gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a megrendeléstől számított 30 napon belül jelzed ezt felénk!


Jelenleg itt vagyok:
Fizika főoldal

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook 
 

 
© Tantaki Kft.