A j-s és ly-os szavak írása gondot okoz
gyermekednek?

Már kapható a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram, amely 200 feladatot tartalmaz!A j-s és ly-os szavak szinte minden diáknak a "rémálma", hiszen a j-t és ly-t tartalmazó szavaknak az írására nincsenek szabályok. A legjobb mód a helyesírásuk elsajátítására a sok-sok gyakorlás.

A Tantaki gyakorlója nagy segítséget nyújt gyermekednek, hiszen 200 változatos feladaton keresztül gyakoroltatja a j-s és ly-os szavak helyesírását.

Próbáld ki a gyakorlóprogramot!


Szeretnéd, hogy gyermeked
többet gyakorolja a j-s és ly-os szavak írását?  
élevezze a gyakorlást?
önállóan is tudjon otthon gyakorolni?
biztos és alapos tudást szerezzen?

Amennyiben ezekre a kérdésekre igennel válaszolsz, akkor ne késlekedj, rendeld meg most gyermekednek a gyakorlóprogramot!

Ez a gyakorlóprogram nagyban segít gyermekednek a gyakorlásban, és ami még fontos, hogy így nem kell plusz feladatokat kitalálnod!


Néhány képernyőfelvétel a programból:


Próbáljd ki a gyakorlóprogramot!Rendeld meg most a j-s és ly-os szavak gyakorlóprogramot, hogy gyermeked alaposan begyakorolhassa ezeknek a szavaknak a helyesírását!

J-s és ly-os szavak gyakorló

Ára:
 
12 950 Ft


 
(A fenti ár tartalmazza a 27%-os áfát.)


Sikerbeszámolók:

 
Kedves Erika!

Az elsős kislányomnak vásároltam meg a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramot, mert nagyon megtetszett neki a demo. Én még egy kicsit korainak gondoltam, de ő szívesen gyakorol végig egy-egy feladatsort.

Mivel a tananyagnak ez még nem része az idén, nem sürgős megtanulnia. Csak akkor veszi elő, ha kedve van hozzá, de élvezi, hogy önállóan tudja használni, és megvannak a megoldások. A számára ismerős, gyakoribb szavakat már nem téveszti el. Szerintem a képpel illusztrált feladatok különösen jól megjegyezhetőek a kisebbeknek.

További eredményes munkát kívánok!
Hűber Judit

 
 Üdvözlöm Erika!

Három gyermekem van, s mindhárom általános iskolás. Nagyon könnyű leültetni őket a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramhoz, mert szívesen tesztelik magukat. S ha nem sikerül valamelyik feladat, akkor újra megcsinálják.
Ráadásul, amíg az egyik a gépnél tanul, addig tudok a másik kettővel tanulni. Úgyhogy szeretjük a programjaikat, köszönjük!

Amit még hozzátennék: én magam is leülök a gép mellé, tesztelni magam, hogy a ritkábban használt szavakból mennyire emlékszem az általános iskolás éveimből. Tehát mindenki csak profitál az anyagból.

Köszönöm,
Baranyiné Balog Tünde
Jelenleg itt vagyok:
J-ly-os szavak gyakorló

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook