Nehezen megy gyermekednek az osztás megtanulása, és emiatt nem szeret órákig gyakorolni?

Elkészítettük azt a gyerekbarát oktatóprogramot, amely magántanár és egyéb segítség nélkül is megérteti gyermekeddel az osztás témakörét, hogy ne a tanulás vigye el a délutánokat.


 
 

Legyen a Te gyermeked számára is játék a tanulás!

Gyakorolja az osztás témakörét gyermeked is a 300 játékos feladatot tartalmazó
Osztás gyakorlóprogrammal!Az osztás a négy alapművelet egyike, így nagyon fontos ennek a témakörnek az alapos begyakorlása, hiszen a biztos alapok segítik a későbbiekben a bonyolultabb feladatok megoldásakor.

Az osztás gyakorlóprogram segítségével önállóan is tud tanulni gyermeked, tehát nem kell ott ülnöd mellette. Így már saját magadnak is rengeteg időt takarítasz meg, arról nem is beszélve, hogy az oktatóanyag által lerövidül a tanulási idő, így a délutánt valami más hasznos dologgal is tölthetitek, mint a matekozás.

 
Próbáld ki az Osztás gyakorlót most!

Ha Te is szeretnéd, hogy gyermeked
gyakorlatban is tudja az osztást
élevezze a gyakorlást
önállóan is tudjon gyakorolni
sikerélményt szerezzen a tanulásban

akkor használjátok a Tantaki Osztás gyakorlóprogramját!


Az oktatóanyagot kifejezetten gyerekeknek készítettük, mindent egyszerűen és érthetően fogalmaztunk meg. Minden új fogalom - amivel eddig nem találkozhatott - jelentését elmagyarázza az anyag, így biztosan nem lesznek meg nem értett részek. A tananyagot hangalámondással készítettük el, olyan mintha egy érdekes mesét hallgatna, csak közben az osztás alapjait tanulja meg gyermeked. A feladatokat pedig olyan színesre és változatosra szabtuk, hogy addig játsszon vele gyermeked, amíg a tesztjei 100%-osra nem sikerülnek.

Apropó tesztek. Azt tudtad, hogy egy gyakorlófeladatsor elvégzése után azonnal kiderül gyermeked tudása, és még egy virtuális oklevelet is kap a végén? Pont ezek miatt tökéletes az önálló tanulásra, és így tud nektek rengeteg időt megspórolni ez az oktatóanyag.

Néhány képernyőfelvétel a programból:Rendeld meg most gyermeked számára a gyakorlóprogramot, hogy biztos tudást szerezhessen az osztásbóll!
 
Osztás gyakorlóprogram

Ára:
12 950 Ft
(A fenti ár tartalmazza a 27%-os áfát.)
 


Sikerbeszámoló:


 Kedves Nagy Erika!

Kislányom, Dorka 2. osztályos. Nincs különösebb gondja a matekkal, csak több fejtörést okoz neki egy-egy feladat megoldása.

Kipróbáltuk a demo programot és mivel tetszett neki, így megrendeltük a teljes verziót a Szorzótábla gyakorlóprogramból.

Minden nap megcsinált egy-egy feladatcsoportot és a szorzás-osztás felmérőjét hibátlanul oldotta meg (a padtársának is segített, pedig ő jobb matekos) és még a szorgalmi feladatra is volt ideje.

Üdvözlettel,
Bíró MelindaMit tud az Osztás gyakorló?

•  30 oldal érthető magyarázatot találtok benne, így könnyen megérthető a tananyag.
•  300 játékos feladatot tartalmaz, amelyek sokkal változatosabbak és érdekesebbek, mint a tankönyvi példák.
•  Minden feladat megoldása és a megoldásának menete is benne van a gyakorlóban.
•  Az oktatóanyag leellenőrzi gyermeked megoldásait, és a feladatsorok után egy oklevelet is kap, amit imádnak a tanulók.
•  Hangalámondással készült a program, így kisiskolás gyermekek is önállóan tudnak vele tanulni.
• A tananyag és a feladatok is többször meghallgathatóak, így addig gyakorolhat gyermeked, amíg 100%-os tesztet nem ír.
•  2 - 4. osztályos tanulóknak készült a program, így több éven keresztül használhatjátok. Sőt, ha 5. osztályos gyermekednek hiányoznak az osztás alapjai, akkor neki is tökéletes lesz.


Ne habozz! Segíts most a gyermekednek, hogy sikereket érjen a suliban!

Klikk ide, add le most a rendelésed!


Jelenleg itt vagyok:
osztás gyakorló

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG