Hadd köszöntsünk Téged is
törzsvásárlóink között!


Figyelem! A törzsvásárlói rendszer 2017. január 1-jével megszűnt! Helyette 2017. január 20-án minden vásárlást jutalmazó Pontgyűjtő Rendszer lépett életben. A részleteket itt találod: 
https://www.tantaki.hu/pontgyujto_rendszer

A Tantaki Törzsvásárlói Tagság (továbbiakban Törzsvásárlói tagság) használata előtt kérjük, olvasd el az alábbi szabályzatot, mivel a Törzsvásárlói Tagság feltételeinek bármilyen módú megszegése esetén utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A Törzsvásárlói Rendszer működtetésének célja
A Tantaki Kft., mint a magyarországi oktatóanyag piac meghatározó szereplője, már megalakulásakor legfontosabb céljai között határozta meg a játékos tanulás kialakításában és formálásában való aktív részvételt. E cél megvalósítása és a rendszeresen visszatérő vásárlók különleges kiszolgálása érdekében hozta létre a Tantaki Törzsvásárlói Rendszert. A program célja egyrészt rendszeresen visszatérő vásárlóink megbecsülése, ösztönzése, másrészt a velük folytatott folyamatos és interaktív kommunikáció fenntartása.
A Törzsvásárlói Rendszer által nyújtott különféle kedvezmények, egyedi szolgáltatások igénybevételére kizárólag a tagsággal rendelkező törzsvásárlók jogosultak. Törzsvásárlói programunk 2014. január 1-jén indul, és visszavonásig érvényes.

Hogyan és hol használható a Tantaki Törzsvásárlói Kedvezmény?
A vásárló automatikusan bekerül a Tantaki elektronikus nyilvántartási rendszerébe a vásárlásai alapján. A tagságkedvezmény használható a Tantaki Kft. üzletében, beleértve az internetes vásárlásokat is a www.tantaki.hu internetes áruházában. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a törzsvásárlónak, az alábbiak szerint:

Kedvezmények oktatóanyagokra:
 
A kártya kedvezményeInduló: 0%5%10%15%
Tagság státusza-Ismerkedő
tagság
Felelős Szülő tagságGondoskodó Szülő
tagság
Halmozott vásárlás összege0 –
29.990 Ft
30.000 –
49.999 Ft
50.000 – 99.999Ft 100.000 Ft -


A kedvezmények részletes ismertetése
A tagság kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.tantaki.hu internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. Több kedvezményes jogcím esetén a vásárló választhat, hogy melyiket kívánja igénybe venni.
A www.tantaki.hu webáruház esetében a kedvezmények alól kivételt képezhetnek az akciós termékek, illetve néhány egyéb termék. Utóbbi esetben a termék adatlapján nem jelenik meg a törzsvásárlói kedvezmény.
A kedvezmények a következő termékekre vonatkoznak: oktató DVD-k, CD-re és letölthető oktatóanyagokra.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben online rendelés esetén futáros házhozszállítást választasz, a szállítási költség értéke nem halmozódik a törzsvásárlói rendszerben.

A Tantaki Kft. Törzsvásárlói rendszerében a törzsvásárlói tagsághoz kapcsolódóan a háromféle tagsági státusz kerül bevezetésre:

1. Tantaki Ismerkedő tagság: azon Vásárlók, akiknek halmozott vásárlásának összege eléri vagy meghaladja a 30.000 Ft-ot, Ismerkedő tag státuszt kapnak, mely a Tantaki Kft.-nél kapható oktatóanyagokra 5% kedvezményt biztosít. A vásárlás értéke bekerül az elektronikus nyilvántartásba.

2. Tantaki Felelős Szülő tagság: azon Vásárlók, akiknek halmozott vásárlásának összege eléri vagy meghaladja a 50.000 Ft-ot, Felelős Szülő tag státuszt kapnak, mely a Tantaki Kft.-nél kapható oktatóanyagokra 10% kedvezményt biztosít. A vásárlás értéke bekerül az elektronikus nyilvántartásba.

3. Tantaki Gondoskodó Szülő tagság: azon Vásárlók, akiknek halmozott vásárlásának összege eléri vagy meghaladja az 100.000 Ft-ot, Gondoskodó Szülő tag státuszt kapnak, mely a Tantaki Kft.-nél kapható oktatóanyagokra 15% kedvezményt biztosít. A vásárlás értéke bekerül az elektronikus nyilvántartásba.


A halmozódó egyenleg alapján, sávváltáskor, automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke. Ennek következtében webshop profiljába való belépését követően, már az automatikusan kedvezménnyel csökkentett árakat látja.

EGYÉB SZABÁLYOK – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei

Amennyiben a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Tantaki Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a törzsvásárlói kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Tantaki Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a tagságot, illetve a tagsági kedvezményt letiltani.

A törzsvásárlói tagsággal kapcsolatos feltételrendszert a Tantaki Kft. mint kibocsátó bármikor módosíthatja, a kibocsátott törzsvásárlói azonosítók érvényességét korlátozhatja, a törzsvásárlói tagsággal igénybe vehető kedvezményeket változtathatja, illetve jogában áll a teljes rendszer egyoldalú megszüntetése is, a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül. A változásokat a kibocsátó, internetes oldalán megjeleníti, de további tájékoztatási kötelezettsége nincs.

Az adott vásárlással szerezhető törzsvásárlói összeghalmozódásra a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség. A Tantaki Kft. részéről nem teljesített vagy a vásárló által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén összeghalmozódás nem történik. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói jóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a vásárló reklamáció miatt juttatja vissza a Tantaki Kft.-nek, úgy a Tantaki Kft. ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlást hozzáadja-e a halmozódó összeghez.

Adatok kezelése és védelme
A webshopba történő regisztrációval a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Tantaki Kft. elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a törzsvásárlói tagság letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.
A Törzsvásárlói programra a Tantaki Kft. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

Felelősség
A Tantaki Kft. nem felel a törzsvásárlói tagsággal kapcsolatos visszaélésekért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben Áfával növelt bruttó értéket jelentenek.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a Tantaki Kft. Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, fordulj az irodában tartózkodó munkatársainkhoz vagy vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Neked!

Elérhetőségek:
Cím: Tantaki Kft. 1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 3.em./23.
Telefon: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu vagy marketing@tantaki.hu

Köszönve eddigi vásárlásaidat, bízunk abban, hogy hosszútávon üdvözölhetünk törzsvásárlóink között!

Nagy Erika
ügyvezető igazgató