Az angoltanulás következő szintje (ingyenes kiszállítással)

Szerdai blogbejegyzésemben elárultam, hogy elindult a Tanulj velünk újra angolul! oktatóanyagunk előrendelési akciója. Ma még több titkot elárulok erről a fantasztikus újdonságról!

De előtte, nézd meg az alábbi linken a demó változatot, próbáljátok ki Ti is gyermekeddel!

 http://www.tantaki.hu/demo/tanulj_velunk_ujra_angolul_demo/presentation.html

 

26 fejezet és 600 gyakorlófeladat nem elég?

Ennyit tartalmaz a DVD, és irigyelni valóan jó angoltudást ad.

beautiful-15728_640

De… nem tudom, te hogy vagy ezzel, de én minden oktatóanyagból mindig a legteljesebbet keresem. Könyvet sem tudok „rendesen” vásárolni, mert ha több részes a könyv, akkor mindegyik kell – máskülönben azt érzem, hogy valami fontos tudásanyagról lemaradok.

Ez a DVD nagyon jó (tényleg), de ez alapozó. 🙂

Ezért csináltunk egy teljesebb csomagot. Egy olyat, amivel gyermeked még többet és még hatékonyabban tud angolozni, és gyorsabban tanulhatja meg a nyelvet.

 

A legteljesebb induló angol csomag

A prémium csomagunkkal gyorsabban tanulhat gyermeked angolul. Ez tartalmazza:

angolcsomag_fb

Listaáron 35 350 Ft lenne, ám az előrendelési akció keretében mindössze 29 990 Ft-ért vásárolhatod meg az akciós csomagot.(Ez kb. 10 óra egy magántanárnál, de a DVD előnye, hogy bármikor és bármennyit használhatod.)

A rendhagyó igék 200 gyakorlófeladata könnyűvé varázsolja a nehéz rendhagyó igéket. Az a „baj” a rendhagyó igékkel, hogy az angol nyelv leggyakoribb igéi hagyják el a… rendet. 🙂

Az Angol kezdőknek dupla DVD 36 fejezete kiválóan kiegészíti a Tanulj velünk újra angolul! 26 fejezetét. És így már 1000-nél is több gyakorlófeladattal mélyítheti el gyermeked az angolt.

 

célkitűzés

Ennyi játékos és hasznos tudásanyaggal szinte lehetetlen, hogy gyermeked ne tanuljon meg angolul. 🙂

 

Ezek az oktatóanyagok magolásmentessé teszik az angolt

Minden nyelvtanulás ott „romlik” el, amikor a tanuló elkezd szavakat magolni, és nyelvtani szabályokat megjegyezni.

A valódi nyelvtudás az, amikor meg se tudod mondani, hogy miért úgy mondjuk, de jól mondod – gondolj a magyar nyelvre, akkor is tudnál beszélni, ha nem ismernéd a szabályokat, mert érzed a nyelvet.

A Tanulj velünk újra angolul! megspórolja gyermekednek a szótárazást, mert mindegyik fejezet végén ott a kész szószedet. A szógyakorlók segítenek a tanulásban, és ha gyermeked még nem tudja az egyik szót, akkor a szoftver automatikusan mondatot írat azzal a szóval – tehát gyermeked kontextusban tanulhatja meg a szó jelentését.
Így sokkal jobban rögzül, és közben egy percet sem kellett magolni.

Ennek a DVD-nek az a célja, hogy a nyelvtanulás öröm legyen (és persze hatékony).

 

A jövő angolul van

Ma már tényleg megkerülhetetlen a jó angoltudás. Egyre több álláshirdetésnél cserélik le a felsőfokú végzettséget inkább felsőfokú angolra – hiszen felbecsülhetetlen az, ha egy kolléga anyanyelveként érti a legfrissebb szakirodalmat.

Meg persze tudjuk, hogy a diploma letételéhez már kell egy nyelvvizsga – és nagyon kényelmetlen lenne, ha azért csúszna majd gyermeked, mert még gyorsan egy nyelvvizsgát le kell raknia.

Most nyáron van idő a tanulásra, ráadásul az angol DVD-k nem is fárasztóak.

angol_premium

Kérd el a prémium csomagot akciósan
(Tanulj velünk újra angolul + Rendhagyó igék + Angol kezdőknek dupla DVD)


Nagy Erika

Oktatási szakértő

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .