A hatékony kémia oktatóprogramok már
rengeteg diáknak segítettek a tanulásban!


Segítsd Te is gyermeked a valódi tudás elérésben!


A kisgyerekek rengeteg kérdést tesznek fel, amit kémiából tanulnak meg később. Felnőttként sokszor nehéz válaszolni ezekre a kérdésekre: hogyan készül az üveg, vagy hogyan készítettek régen kardot. Miért van több fajta benzin, mi az a benzingőz, és miért veszélyes körülötte dohányozni?

Amikor a gyerekek először ülnek be kémia órára, a legizgalmasabb dolog, amire várnak, az a kísérletezés: mindenféle kémcsövek, üvegcsék, színes folyadékok, érdekes, szagos porok, kövecskeszerű anyagok kerülnek elő, amelyek mindenképpen felkeltik az érdeklődést.

De amint elkezdődik az óra, egy csomó elmélet, képlet, betűkombináció kerül elő,
ami hirtelen túl sok és túl bonyolult, így a gyerekek hamar elveszítik lelkesedésüket…

Miért az egyik legnehezebb tantárgy a kémia?


Általános iskola 7. osztályig szinte semmi szó nem esik a kémiáról és annak fontosságáról. A gyerekek hirtelen bonyolult képletekkel, kifejezésekkel találkoznak. 2 év alatt, 7. és 8. osztályban kell az elejétől a végéig megtanulniuk mindent, ami a tantárgyhoz tartozik. A tanítóknak sincs könnyű dolguk, hiszen a tanterv szerint mindent át kell venniük a megadott óraszámban, így kevés idő marad a kedvelt kísérletezésekre és egy-egy anyag bővebb, részletesebb átbeszélésére.

Ráadásul kevés tankönyv segíti úgy a megértést, hogy a gyerek ne veszítse el a fonalat már rögtön az első órán, és továbbra is érdeklődéssel vegye elő a leckéket.


Hogyan segít gyermekednek a Tantaki kémia oktatóprogramja?

A 7. és 8. osztályos kémia anyagát úgy dolgoztuk fel oktatóprogramunkban, hogy a gyerekek számára az végig érdekes maradjon, és a gyakorlófeladatok révén könnyen megjegyezhessék, megtanulhassák a tananyagot.

  • A tantárgy legalapvetőbb szavait definíció szinten magyarázzuk el minél egyszerűbben, úgy, hogy azt tényleg megértse a gyerek.
  • Rengeteg példát illesztettünk bele az elméleti részbe, hogy a gyerek folyamatosan lássa a gyakorlati hasznát, el tudja képzelni, hogy amiről beszélünk, az mire vonatkozik.
  • Hangalámondással készítettük az oktatóprogramot, így sokkal könnyebb haladni az anyagban, mert nemcsak olvassa, hanem hallja is a gyerek a szöveget és a feladatokat.
  • A gyakorlati feladatok interaktív formában segítik, hogy a gyerek újra és újra megnézhesse, mit csinált jól és mit rontott el, és miért. Így ismételni is tud, és korrigálni tudja a saját hibáit.
  • A tananyagokat a nemzeti alaptanterv által előírtak szerint építettük fel, így a teljes év anyaga megtalálható az oktatóanyagokban.


Próbáld ki a demó változatokat ingyen!


Kémiából Ötös
7. osztályosoknak
Mozilla Firefox böngészőt használj a demóhoz!


Kémiából Ötös
8. osztályosoknak
Mozilla Firefox böngészőt használj a demóhoz!


Nézd meg a 8.-os kémia program használati videóját!

 

 
 Tisztelt Tantaki Csapat!

A KÉMIÁBÓL ÖTÖS 7. OSZTÁLY c. oktató DVD az én gyermekemnek nagyon sokat segített. A 7. osztály év elején kicsit megijedtünk, mert az addig kitűnő lányom 3-ast, 4-est hozott kémiából. Nem értettük a problémát. Különtanárt kerestünk Neki, de ez sem segített, félévkor 4-es lett.

Ekkor találkoztam az interneten ezzel a kiadvánnyal, megrendeltem, a különtanárt lemondtam. Azt vettem észre, hogy az oktatóprogram nagyon lekötötte a gyermekem figyelmét. Minden alkalommal használta a felkészülés során. Ha valamit elsőre nem értett meg, újrakezdte, amíg meg nem értette. A feladatokat is többször végigcsinálta, amíg hibátlan nem lett. Az eredmény fantasztikus volt. Az első felismerések ('Ja, most már értem!') után jöttek az ötösök. A második félévben 6 vagy 7 ötöst produkált, majd a Hevesy György kémia versenyen bejutott a megyei döntőbe, ahol a középmezőnyben végzett. Óriási sikerélménye lett, és visszatért az önbizalma is. Köszönjük szépen. Szeretnénk majd megrendelni a nyolcadikos programot is.

Üdvözlettel: Daróczi Erzsébet

Milyen termékek közül választhatsz a kémia tárgykörében?


Kémiából Ötös
oktatóprogram
7. osztály
Kémiából Ötös
oktatóprogram
8. osztály
Webshop itt>>


Segítsük együtt gyermekeinket a valódi tanulás útján!
 

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy az oktatóanyagok egyáltalán nem segítettek gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a megrendeléstől számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.

Jelenleg itt vagyok:
Kémia főoldal

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook 
 

 
© Tantaki Kft.