Február a kémia hónapja!Tantárgy kampányunk második hónapjában a kémia fantasztikus világát mutatjuk be!

Minden egyes napon különböző izgalmas érdekességgel, hírekkel, követelményekkel találkozhat, így végigjárjuk a kémia történelmét és fejleményeit a kezdetektől egészen a modern világ elektronikus hatásáig.
Miről is lesz szó?

A hónap során Facebook oldalunk, blogbejegyzéseink és oldalaink mind-mind a kémia egy-egy érdekességét mutatják be.


Olvasson bele blogbejegyzéseinkbe!
Facebook oldalunkon napról napra újdonságokkal rukkolunk elő, és izgalmas kísérletekkel, adatokkal, idézetekkel és humorral mutatjuk meg Önnek és gyermekének, hogy a kémia nem csupán a periódusos rendszer bemagolásáról szól! Megoldhatja játékos feladatainkat, olvashat a kiemelkedő képviselőkről, akik tudásukkal igazán fontosat tettek a kémia világában. A tények és adatok mellett azonban célunk, hogy egy kis humoros kémiával is mosolyt csaljunk az Önök arcára!


További információk és érdekességek, melyekkel megismerheti a kémia izgalmas világát!

Idézetek

Érdekességek

Humor

Képviselők


Kérdezzen a hónap tanárától: Kovács Judittól!

Február hónapban a szülők rendelkezésére fog állni a kémia egy oktatója, akinek Ön is felteheti a tantárggyal kapcsolatos bármely kérdését, jelezheti aggályait, vagy épp észrevételeit.

Ehhez nem kell mást tennie, mint összegyűjtenie felmerülő kérdéseit, majd elküldeni az info@tantaki.hu e-mail címre!

Csatlakozzon facebook oldalunkhoz, és legyen Ön is részese a kampánynak!A kémia okozta tanulási problémákra pedig első kézből szerezheti meg a megoldást: Kémia oktatóanyagainkkal játékosan tanulhatja meg a gyermek a 7. és 8. osztály tananyagát az alapismeretektől kezdve a molekulák polaritásán keresztül egészen a periódusos rendszerig.

Próbálja ki oktatóanyagainkat ide kattintva!Jelenleg itt vagyok:
A kémia hónapja

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook