Megmutatjuk a titkot, hogy ne okozzon többet gondot a J-s és ly-os szavak helyesírása!


A magyar helyesírás nem tartozik a legkönnyebben megtanulható területek közé. Hát még ezek a fránya j-s és ly-os szavak!
Ráadásul ezek helyesen írására mégcsak konkrét helyesírási szabályok sincsenek.
Ebben segít a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram, amellyel a te gyereked is helyesírás zsenivé válhat.

 Tovább a webshophoz >>


Milyen problémák megoldásában segít
a J-s és ly-os szavak oktatóprogram?


 Gyötrelmesen megy a helyesírás?  Ebben a gyakorlóprogramban j-s és ly-os szavak játszva, interaktívan megtanulhatóak, hogy kellőképp motiválttá tegye gyermeked.
Nincs lehetőség az iskolában a gyakorlásra? A gyakorló 200 játékos feladatot tartalmaz, hogy ne okozzon gondot többé a gyakorlás.
Nehezen értelmezhető az iskolai tananyag? Az oktatóprogram egyszerű nyelvezetű, valamint tetszés szerint ismételhető így garantáltan könnyen memorizálható a tananyag.


Bemutatom Neked a J-s és ly-os szavak gyakorlót, amellyel játék a tanulás.


200 feladatos letölthető oktatóprogram

Ez a gyakorlóprogram nagyban segít gyermekének a gyakorlásban, és ami még fontos, hogy így Önnek nem kell plusz feladatokat kitalálnia!


A Tantaki oktatóprogramok a gyerekekért vannak, az ő sikerük a mi sikerünk is egyben!


Kedves Erika!

"Az elsős kislányomnak vásároltam meg a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramot, mert nagyon megtetszett neki a demo. Én még egy kicsit korainak gondoltam, de ő szívesen gyakorol végig egy-egy feladatsort.

Mivel a tananyagnak ez még nem része az idén, nem sürgős megtanulnia. Csak akkor veszi elő, ha kedve van hozzá, de élvezi, hogy önállóan tudja használni, és megvannak a megoldások. A számára ismerős, gyakoribb szavakat már nem téveszti el. Szerintem a képpel illusztrált feladatok különösen jól megjegyezhetőek a kisebbeknek.

További eredményes munkát kívánok!"

 

"Hétköznapi dolgozó anyukaként sokszor nincs már este energiám arra, hogy részletesen elmagyarázzam a nyelvtani szabályokat és gyakoroltassam a helyesírást. Nem beszélve arról, egy csomó dologra már nem is emlékszem. Pláne nem pont úgy, ahogy manapság tanítják.

A nyelvtani gyakorló olyan, mintha egy kis házitanítónk lenne, aki türelmesen elmagyarázza a szabályokat és mindent be is gyakoroltat. Olyan jól sikerült beépíteni a tanulásba időnként egy-egy félórás "számítógépezést", hogy idén a nyelvtan versenyen is elindult a kisfiam. És nemcsak ez segít bennünket a Tantaki anyagaiból, hanem matekot és az angolt is folyamatosan használjuk :)"

Dr. Tóth-Berényi Rita
 

Próbáld ki a gyakorló-t ingyen!


Demó elindítása

Ragadd meg ezt ezt a lehetőséget!
 
Rendeld meg most a j-s és ly-os szavak gyakorlót, hogy gyermeked alaposan begyakorolhassa ezeknek a szavaknak a helyesírását!Most csupán egyetlen kattintással meghozhatod
Gyermeked kedvét a tanuláshoz!
 

Megrendelem

 

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA! 

Amennyiben úgy gondolod, hogy az oktatóprogram egyáltalán  nem segített gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük a program árát, ha a meg-rendeléstől számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.

 

Jelenleg itt vagyok:
J-s ly-os szavak gyakorló

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG