MIÉRT HASZNOS, HA ISMERJÜK
A MAGYAR NYELVTAN ALAPJAIT?


Tovább A Magyar Nyelvtan Alapjai oktatóprogramra>>

Az életben az egyik legfontosabb feltétele a boldogulásunknak, ha meg tudjuk magunkat értetni másokkal, és meg is tudunk érteni másokat. Bármivel is foglalkozunk, bármi is a célunk, bármit is szeretnénk elérni, megvalósítani, vagy bármire is legyen szükségünk a hétköznapokban, az mind más emberek segítségével, hozzájárulásával jön létre. Kivéve, ha remetének áll az ember, de az nagyon ritka. :)
Ehhez pedig tudnunk kell egymással kommunikálni úgy, hogy meg is értsük egymást. Így alakultak ki a világon a beszélt és írott nyelvek. Minden nyelv bizonyos nyelvtani, helyesírási szabályok mentén épül fel, azért, mert azok ismeretében könnyebb “kódolnunk” egymás gondolatait.  Bármit, amit ki szeretnénk fejezni. Gondoljunk bele, ha mindannyian a saját szabályaink szerint beszélnénk vagy írnánk, rajtunk kívül nem sokan értenének meg bennünket. Tehát jobb, ha ismerjük ezeket a szabályokat. Minél jobban bánunk egy adott nyelvvel, annál jobban megértjük majd egymást a körülöttünk lévőkkel.
Nem beszélve arról, hogy ha igazán jól beszéled és írod a magyar nyelvet, lehet belőled költő, író, újságíró, riporter, youtuber, vagy bármilyen más általad választott szakmának a szószólója, akire odafigyelnek, mert érthető és jó hallgatni vagy olvasni azt, amit mond. Plusz egy extra előny: minél jobban érted a magyar nyelvtant, annál könnyebb dolgod van az idegen nyelvek elsajátításával.

 Vágjunk is bele a magyar nyelvtan alapjaiba!Az alábbi listában láthatod, mennyi mindent felölel ez a tárgykör.
Néhányat közülük külön kidolgoztunk, így rákattintva már kezdheted is az adott témakört gyakorolni.


 • A szóösszetétel és fajtái
 • Az összetett mondatok
 • Határozói mellékmondatok
 • Jelzői mellékmondatok
 • Sajátos jelentéstartalmú mellékmondatok
 • Mondatrend
 • Többszörösen összetett mondatok
 • Szóképzés
 • Ragok
 • Jelek
 • Toldalékok sorrendje
 • 1030 gyakorlófeladat


Ha pedig az elejétől a végéig szeretnéd megtanulni és jól begyakorolni a magyar nyelvtant,
akkor a teljes oktatóanyagot ajánlom figyelmedbe.
Megrendelem


 


Kiknek és mikor ajánljuk a teljes programot?

 • Általános és középiskolai tanulmányokhoz - mert minden évfolyam számára benne van, amit az iskolarendszer elvár.
 • Érettségihez, felvételihez, bármilyen dolgozathoz felkészülésként - mert könnyű kikeresni azokat a témákat, feladatokat, amiket épp számon kérnek.
 • Gyakorlásként - mert több mint ezer feladatot találsz benne, így a szabályok a részeddé válnak menet közben.
 • Az otthoni “könyvtár” részeként - mert így bármikor elő lehet venni és utána lehet nézni egy adott nyelvtani szabálynak, ami esetleg más könyvekből nem érthető.

Gyakorlatilag kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szívből ajánljuk. Bármilyen élethelyzetben szükség lehet felfrissíteni a magyar nyelvtan tudásunkat, hiszen akár a munkában, akár a hétköznapokban felmerülhet, hogy levelet kell írnunk, vagy egy komolyabb prezentációt kell elkészítenünk, vagy csak szeretnénk jó benyomást tenni bárki felé, akivel beszélni szeretnénk.

Nézd meg a használati útmutató videót itt: 


A Tantaki által elkészített oktatóprogram ráadásul játékos, kellemes időtöltés, a gyermeked és Te sem fogtok unatkozni. A szabályok érthetőek, és a rengeteg gyakorlással van lehetőséged alaposan besulykolni bármilyen témát.

 
De próbáld ki Te magad, kattints ide, és ingyen megtekintheted
az oktatóanyag egy részét. 
Ez az oktatóanyag egy életre szóló hasznos tudáscsomag,
csak egyszer kell megvásárolnod,
és örökös hozzáférésed van a teljes tananyaghoz. 
Ára: 25.990 Ft
 
Megrendelem

 
Ez az egyik legnépszerűbb termékem, akik már megvásárolták, tényleg nem bánták meg.

Íme egy-két visszajelzés, amire nagyon büszke vagyok:

 
Kedves Erika!

"A fiam 10 éves, és utálja a nyelvtant! Ezért gondoltam, hogy egy olyan oktatóanyagot vásárolok neki, amit a számítógépén tanulhat.

Amikor megkaptuk, a gyerek leült a gép elé, és tátott szájjal nézte. Azt mondta: "Anya, de jó, az elejétől mondja!" Azóta úgy telnek a napjaink, hogy lehasal a gép elé, és nézi az oktatóprogramot négyszer-ötször. Nagyon tetszik neki, és így van türelme a tanulásához."

Kovács Ildikó
Szülő
Kedves Erika!

"Nekem három unokám is használja, és igazán meglepődtek az iskolában, amikor a gyerekek igen egyszerűen és játékosan feleltek az órákon.

Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki igen jó választást csinált, amikor megrendelte ezt az oktatóanyagot.

További sok sikert és sok vásárlot kívánok Önnek!"

Tisztelettel,
Markella Anikó
Kedves Erika!

"Mind a DVD, mind a könyv egy remek alkotás. Itt minden megtalálható. Sokszor több év anyagát kellett átlapozni, vagy a neten szörfözni ahhoz, hogy megtaláljuk amit keresünk. Egyszerűen és érthetően van minden elmagyarázva.

A feladatok pedig nagyon hasznosak, mivel így egyből le is tudjuk mérni tudásunkat.
Köszönet érte!"

Kovácsné T.Tünde
Kedves Erika!

"Első osztályt végzett kisfiam, mikor megérkezett a nyelvtan oktatóprogram, nem tudtam volna elhozni előle. Nagyon tetszett neki és azt mondta, hogy ezzel játék tanulni. Azóta is folyamatosan kéri.

Az ABC-t ezzel véste be. Teljesen megragadt neki, hogy x betűhöz képest a másik előrébb vagy hátrább van. Nagyszerű az anyag, a képek, a feladatok, kellemes az összhatása. Jómagam is sokat tanulok belőle."

Kökényessy Róza
Szülő

 
Megrendelem

  
 

 
További nyelvtan oktatóprogramok

 
Részletek>> Részletek>> Részletek>>
 
Részletek>>Részletek>>


 
 

Jelenleg itt vagyok:
Nyelvtan oktatóprogram


Facebook