VÉGRE ITT EGY ÉRTHETŐ, ÉRDEKES ÉS JÁTÉKOS TÖRTÉNELEM OKTATÓPROGRAM,
MELLYEL GYEREKJÁTÉK A TANULÁS!

 
A gyerekek egy része unalmasnak, száraznak és feleslegesnek tartja a történelmet, ezért nem is érdekli őt ez a tantárgy, aminek pedig az a következménye, hogy egyre nehezebben veszi rá magát a tanulásra. Számukra az a feladatunk, hogy amennyire csak lehet, izgalmassá, érdekessé tegyük az adott tananyagot.

Ugyanakkor más gyerkőcök odavannak a múlt tanulmányozásáért, bújják a könyveket, érdeklődve néznek történelmi filmeket, vagy leköti őket egy-egy történelmi témájú múzeum vagy kiállítás. Náluk az jelenti a kihívást, hogy az érdeklődési körüknek megfelelően elegendő tanulnivalót, játékos feladatot adjunk.


A TANTAKI TÖRTÉNELEM OKTATÓPROGRAMJAIBAN
NEM FOGSZ CSALÓDNI!


Hogy miért?
  1. Játékos gyakorlást biztosítanak - A módszer egyedülálló, változatos tanulási formát jelent, hiszen az interaktív oktatóanyagokkal önállóan és nagy kedvvel fogja elsajátítani gyermeked a múlt különböző korszakait, sajátosságait.
  2. Könnyed és érthető az elméleti rész - A száraz évszámokat és az azokhoz kapcsolódó rengeteg információhalmazt fellazítottuk, így a tudásanyag átadásának módja, valamint a feladatok játékossága és interaktivitása emészthetővé, megjegyezhetővé és könnyedén elsajátíthatóvá teszi azokat.
  3. Dicséret és oklevél vár a fejezetek végén - Mert fontos, hogy sikerélményt adjunk a gyerekeknek, így egyre nagyobb kedvvel tanulnak.
  4. Önálló feladatvégzésre és önellenőrzésre ösztönöz - Ahogy halad a fejezetekkel, automatikusan megtanulja saját maga visszanézni, mi volt a hiba, így ki tudja azt javítani. Ez sok gyermeknek hatalmas segítség, főleg a vizsgadrukkban elkövetett hibák elkerülésében.
  5. Korlátlan ismétlésre és rengeteg gyakorlatra ad lehetőséget - Az iskolai körülmények nem adnak elég teret, időt arra, hogy elmélyítsék a tudást egy-egy témakörben, oktatóanyagaink segítségével viszont  a gyermek - érdeklődéséhez vagy fejlődési irányához igazodva - annyit gyakorolhat, amennyit csak szeretne.


Az alábbi történelem témájú oktatóprogramokat ajánljuk figyelmedbe:

 
Történelem évszámok kisokos Történelemből Ötös 5-8. osztályosoknak Történelemből Ötös
Csomag (5-6-7. osztály egyben + 1 ajándék)
  

Régóta keresed, hogyan lehetne könnyedén bevésni a töri évszámokat?
Ez a kisokos pontosan ebben segít neked és gyermekednek.
Minden fontos évszámot összegyűjtöttünk a 8. osztályos történelem anyagából, és sok-sok képpel illusztráltuk, hogy még hatékonyabb legyen a tanulás.
 Minden évfolyam számára a nemzeti alaptanterv alapján állítottuk össze az oktatóanyagokat, benne több száz gyakorlófeladattal.
A témakörök könnyed elméleti részét bármikor visszanézheti, és tudását a témakörhöz kapcsolódó feladatokkal le is tesztelheti.
Ez a módszer telitalálat a gyerekeknek.
 Ha a teljes felsős időszakban szeretnéd biztosítani gyermeked számára a játékos tanulást történelemből, akkor ezzel a csomaggal jól jársz, mert a 3 évfolyamot csomagáron olcsóbban vásárolhatod meg, plusz még egy ajándék oktatóprogram is jár mellé.
Ne hagyd ki a lehetőséget!

Tovább a webshophoz>>

 
Történelemmel kapcsolatos termékeinket webáruházunkban találod.
Nézz szét nálunk!Ha szeretnél belekukkantani, vagy szívesen kipróbálnád az oktatóanyagokat, ingyenes gyakorlóprogramjaink között témakörönként válogathatsz kedvedre!


 

 
 

Már több mint 1000 gyermek és szülő használja eredményesen
ezeket az oktatóanyagokat!

Kedves Tantaki csapat!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat az oktatóanyagokkal kapcsolatban.
Gyermekem 7.osztályos és tavaly igencsak küzdöttünk a törtélem tanulással. Az átláthatatlan tankönyvben óriási tananyag van, nehéz kiszűrni a lényeget, így bármennyit tanultunk a témazáróra, hármasnál jobb nem lett.
Aztán elkezdett a tantakival tanulni, együtt haladva az órai anyaggal. Ezután már 4-es, 5-ös dolgozatokat írt!

A másik jó tapasztalatom:
Barátnőm lánya esti gimnáziumba jár, és munka mellett nem sok ideje, ereje van tanulni, ezért év végén megbukott töriből. Panaszkodott, hogy fogalma sincs hogyan fog felkészülni a pótvizsgára. Eszembe jutott, hátha neki is segít a tantakis anyag. Láttuk, hogy a megadott tételekből sok benne van a hetedikes anyagban, ezért jól begyakorolta ezeket a feladatokat. Sikerült is a pótvizsgája!

Szeretném megköszönni, hogy ilyen jól használható tananyagokat készítenek! Nekünk nagyon megkönnyítik a tanulást.
Sok sikert és kitartást kívánok a további munkájukhoz!

Üdvözlettel,
Győrfy Tímea

 

 
AJÁNLOM FIGYELMEDBE - Miért nem tanul a gyerek önállóan?

További cikkek a blogomból:
 
Tovább a blogra>>


FRISS CIKKEK, KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK MINDEN OLVASÓMNAK

Ne maradj le a legfrissebb cikkekről, iratkozz fel hírlevelemre, és e-mail fiókodban egyből olvashatod őket, amint publikálásra kerülnek. Emellett a levelekben ingyenes tananyagokat küldök, hasznos tanulási tippeket olvashatsz, és az oktatóanyagokkal kapcsolatos fontos információkról, akciókról is értesítelek.
 
Töltsd ki az űrlapot!
 
 
 
 

 

 
 

Jelenleg itt vagyok:
Történelem főoldal

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook