Tantaki Oktatóprogram Vélemények és Eredmények


Nagy Erika

Ha kérdésed van, hívj a
+36/70-940-6326-os telefonszámon

Vélemények a Tantaki oktatóprogramokról

Tekintsd meg néhány tanulónk sikerét és a szülők véleményét, akik már használják a mindennapi tanulásban oktatóanyagainkat! 

A Tantaki számunkra egy csodálatos ajándék! Évfolyamonként tökéletesen feldolgozott tananyagot állít össze. A gyerek számára élvezetes formában adja meg a lehetőséget, folytatja vagy újrakezdi? A gyerek élvezi, hogy önállóan dolgozhat, megtanult önállóan tanulni. 5. osztályos unokánk "beszedett" pár kettes dolgozatot, egyes feleletet. Azt hitte magáról, ő sose tudna jó jegyeket szerezni. Nem volt önbizalma se. És akkor én beígértem neki "extra" zsebpénzt, amiért megdolgozhat, mégpedig sok gyakorlással és a jegyei kijavításával. És a gyerek rákapcsolt! Április óta önként bevállalt felelésekkel magyarból, töriből, matekból hozott 16 darab ötöst, 12 darab négyest! A tanárok el vannak képedve, mi lett ezzel a gyerekkel. Osztálytársa kérte, magyart tanuljon vele, segítsen neki..... örömmel tanul, többé nem idegeskedik. A kicsi is (2. osztályos) "tantakizik", és az ő előmenetelét is dicsérik. Vidáman mondja az anyunak: ma is jó napom volt!
Persze ehhez kell a tanárok jóindulata, hogy bárki-bármelyik nap fél nyolckor jelentkezhet felelni.
De a tantaki-anyagok nélkül nem lettek volna soha ilyen eredményesek!  Ilyen magabiztosak!


Köszönet érte!
Tribuszné Marika

 
 
 Kedves Erika!
 
"Szerintem nagyon jó a nyelvtan oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."

Nándoriné Terdik Mária
Szülő

 

 

"[*]Szerettem volna kihozni a gyerekemből a képességet,
ezért rendeltem a DVD-t, amivel ez sikerült is. Mindig újra meg lehet csinálni a feladatokat, így rögzült a gyerekemben. Előtte bukásra állt, most pedig már stabil hármas!"

Hegedüs Elizabeth


 
  "Matek dvd-t vásároltam,mert nem érek rá tanulni a gyerekkel.
Végre látom örömmel tanulni a fiamat,és még jó jegyeket is hoz haza."

Horváth Anita


 
Tegnap 11-körül jött a futár akit a két nagyobbik gyermekem már nagyon várt, (ők 11 és 8 évesek, 5és 2-dik osztályosok, most éppen betegek azért vannak itthon). Azonnal leültek a gép elé és kipróbálták a matekot és a nyelvtant. A nagyfiam aki eddig csak magolta a nyelvtant az első meghallgatás után megértette mit is tanult eddig, utánna megcsinálta a hozzá tartozó feladatsort nagy sikerélménnyel Nagyon örülök, hogy rátaláltam egy olyan módszerre, ami játékosan, érthetően magyarázza el a tananyagot minden korosztály részére. Sajnos a mai rohanó világba egyre több a követelmény minden felett csak átsiklanak nem hagynak időt, hogy berögzüljenek a tananyagok a kis fejükbe, így amikor visszatérnek egy-egy tananyaghoz csodálkoznak, hogy a gyermek azt már rég elfelejtette. Köszönöm, hogy kialakítottak egy ilyen fantasztikus programot, így már élmény lesz tanulni!

Kosztánné Kuti Erika
  "Kedves Anyukák! Szeretnék megosztani veletek egy csodálatos élményt! Kislányom ősszel kis gimnazista lett. Sajnos problémáink voltak a helyesírással. Azt hittem, vége a világnak, semmi érzéke a helyesíráshoz. Nagyon elkeseredtem a kettes témazáró láttán. A Tanulj meg Te is helyesen írni! DVD és könyv óriási segítség volt számunkra. Gréti egy négyes, majd egy ötös témazárót is írt. Szárnyakat kapott, és amennyire félt a nyelvtantól, most oly boldogan készül használja az oktató DVD-t dicsekszik az eredményeivel. Bátran, és szívből ajánlom mindenkinek ezt az anyagot!!! Nem fogtok csalódni. Érthető, érdekes, szórakoztató!


Simonné Visnyei Anett


A Tantaki nálunk sok mindenre varázsszer, most a „jutalomfalatok” közé betettük az új helyesírást is. Csak néhány feladatot oldottunk meg (egészen addig, amíg 100% lett!), Blanka különösen élvezte a mássalhangzó-összeolvadást. Nagyon tetszik a hangalámondás is. Én minden tőletek vett anyagot végig szoktam csinálni, alig várom, hogy szisztematikusan átnézzem az egészet én is és megtaksáljam helyesírásomat.

Köszönjük és gratulálunk! Még sok hasonló nagyszerű oktatóanyagot
várunk tőletek.

Sok üdvözlettel,
"szegedi nagymama"


 

További sikerek

Egy bizonyos tantárgyból szeretnél DVD-t vásárolni?

Kattints a tantárgyra, és olvasd el a többi szülő és tanuló elért eredményeit!Oktatóanyagaink közül itt válogathat>>

Jelenleg itt vagyok:
Vélemények

Kapcsolat
Cím: 1023 Bp. Bécsi út 3-5. 3./23.
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG


Facebook 
 

 
 
 
© Tantaki Kft.