Kombinatorika feladatsorok

Most akár ingyen megszerezheted a legújabb oktatóanyagunkat!

 

Megvetted már a legfrissebb gyakorló CD-nket, a Kombinatorika gyakorlót?

Nem baj, ha még nem, mert most olyan ajánlatot teszek, hogy szülő legyen a talpán, aki megállja a rendelést! 🙂

 

A Kombinatorika gyakorló ingyenes ajándék
az Érettségire fel! matematikai oktatóanyaghoz

Most a napokban közel 74.000 középiskolás tett matematika érettségit.  Egy részük az Érettségire fel! matematikai oktatóanyag segítségével készült fel.

Nekik könnyebb dolguk volt.

Hogy miért?

Nos, ez a DVD 700-nál is több érettségi típusfeladattal segíti a felkészülést.  Kivágtunk minden „rizsát” (vagyis olyan matekanyagot, ami nem szokott szerepelni az érettségin),  megnéztük az utóbbi évek érettségi feladatsorait, majd Tantakissá varázsoltuk őket.

 

erettsegi_matek_hatternelkul_349

Ez azt jelenti, hogy egy feladathoz gyermeked kap egy rövid és érthető elméleti bevezetőt… majd a feladatot a számítógépén megoldhatja (nem kell körmölgetni a kockás füzetbe… hiszen 2016 van)… majd a szoftver kiértékeli a megoldását... és megmutatja a levezetést is.

 

Tehát a DVD olyan, mintha gyermeked 700+ minitanórán venne részt.

Lépésről lépésre, feladatról feladatra, megoldásról megoldásra készülhet fel gyermeked az érettségire,
és minden egyes feladatnál biztos lehet benne, hogy jól számolt-e vagy sem (és ha nem, akkor látja, hogy mit rontott el). (Ez így sokkal hatékonyabb, mintha az előző évek érettségi feladatsorait oldaná meg.  Igen, azt is lehet ellenőrizni, de nincs ott a levezetés, meg hát sokkal unalmasabb is.)

 

Ez az oktatóanyag egy DVD-be zárt stresszmentes érettségi

Azt szerintem nem kell részleteznem, hogy mennyire fontos, hogy gyermeked minél magasabb százalékot érjen el az érettségin – hiszen ezen múlik, hogy a megcélzott egyetemre felveszik-e. Lényegében a feladatsoron múlik az,
hogy gyermeked azt a karriert és jövőt futhatja-e be, amit megálmodott.

Ne hagyd tehát, hogy néhány feladat elrabolja tőle az álmait.

Az Érettségire fel! oktatóanyag ára mindössze 17 450 forint, ez több tízezerrel olcsóbb, mint a magántanár vagy a felkészítő tanfolyam. És a legjobb: most ingyen megkapod mellé a Kombinatorika gyakorlót is!

 

ERK-001

Ne feledd: a jövő évi érettségire érdemes most elkezdeni a felkészülést. Szeptembertől gyermekednek már kevés ideje lesz a tanulásra (jön a szalagavató, az egyetemválasztás stb.).

De nem akarom beosztani az idődet: vedd meg most az Érettségire fel! matematika oktatóanyagot az ajándék Kombinatorika gyakorlóval együtt, majd tedd be egy jól őrzött széfbe. 🙂 Aztán amikor aktuális lesz a felkészülés,
hát vedd elő az oktatóanyagot, és meneteljetek azért a sikeres érettségiért.

Kattints ide és válaszd ki a megfelelő oktatóanyagot!

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .