Tantakis anyuka lettem

TANTAKIS ANYUKA LETTEM

Szóval én is Tantakis anyuka lettem. Ezzel azt akarom mondani, hogy én is a jól működő rendszer részévé váltam, hiszen tőlem is kérdeznekmár a Tantakiról. És miért engem kérdeznek? Mert tudják, hogy mi itthon használjuk.

És miért tudják? Mert az eredmény látványos.

A minap Panni tanító nénije lépett oda hozzám, hogy megdicsérje kislányom egyre javuló eredményeit, később pedig egyik kis osztálytársának anyukája érdeklődött. Tehát tényleg egy jól működő rendszer része lettem és örülök, mert saját tapasztalatból mondhatom: a Tantaki működik. És nem is akárhogy.Úgy tűnik, a Tantakival kinyílik a világ. A gyermekek jobban látják a dolgok összefüggéseit, megtanulnak kreatívan gondolkodni, rájönnek olyan apróságokra, amiket nem is várnánk tőlük az adott életkorban. Itt kislányom példáját említeném: rájönnek például, hogy a hall és a hal között csupán egy mássalhangzó a különbség és észreveszik, hogy ebből viccet és rejtvényt is csinálhatnak.

halosos kép

Éppen ezek a gondolatok jártak az eszemben, amikor beléptem kislányom tantermébe az iskolában. Panni még észre sem vett, a tanító nénije már széles mosollyal az arcán elindult felém. Nagyon izgatott volt. Miután üdvözölt, elmesélte, hogy megrendelte a fiának a 8. osztályos kémia Tantaki csomagot. „Komolyan? Biztosan beválik”-mosolyogtam. „Én is azt gondolom... megnéztük a demót és azonnal megrendeltük.” -válaszolt.

Hát igen. Ez a Tantaki egyik nagy előnye. Nem árul zsákbamacskát. A leendő Tantaki felhasználó pontosan tudja, mire számítson, amikor megérkezik a csomag, hiszen még mielőtt megrendelné, lehetősége nyílik kipróbálni a programot online.kemia8_dvd

Amikor hazaértünk a fárasztó nap után, úgy döntöttem, hogy ha már Tantakis anyuka lettem, érdemes jobban utánaolvasnom a témának. A „Magántanár vagy Tantaki?” menüpont igencsak elgondolkodtató. Kislányom számára a Tantaki igenis, egy magántanár. Azzal a különbséggel, hogy jóval kevesebbe kerül. Ráadásul otthon, kényelmesen tanulhat és akkor, amikor ő szeretne. Nem kell másokhoz alkalmazkodnia. Sem másoknak hozzá. Szóval a Tantaki egy olcsó magántanár számos más előnnyel. Próbáld ki Te is!>>
Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .