„Úristen, mindjárt pótvizsga!” – itt a megoldás

Gyermeked pótvizsgázik?

Még van néhány hét, amíg felkészülhet. Nem irigylem gyermekedet, mert hetek alatt kell megtanulnia egy egész éves anyagot. És ha a pótvizsga nem jön össze, akkor jön az évismétlés –

és gyermeked elveszteget 1 évet az életéből.

kimerult

1 évvel tovább jár iskolába.

1 évvel később mehet egyetemre.

1 évvel csúszik a sportkarrier, a munkavállalás, házasság, maga az iskola utáni élet 1 évvel elcsúszik.

És hát évet ismételni borzalmas érzés, mert minden egyes iskolai napon gyermeked azt fogja érezni, hogy már megint ugyanazokra az órákra kell bemennie, mint tavaly. Egészen lélekölő.

 

Pótvizsgánál már nincs második esély

Mert maga a pótvizsga a második esély.

De a legfőbb probléma mégiscsak az, hogy gyermekednek mindössze néhány hete van megtanulni a teljes évi tananyagot. Az éves tananyagot úgy osztották fel, hogy egy év alatt legyen megtanulható – nem pár hét alatt.

Nos, most, hogy jól rád ijesztettem, nézzük a megoldást.

 

Sikeres pótvizsga Tantaki oktatóanyagokkal

girl playing computer games

Az oktatóanyagok legelső előnye, hogy megspórolja neked a magántanárt. Ilyenkor nyáron a magántanárok többsége elfoglalt (pótvizsgaláz), így talán nem is találsz tanárt. De ha találsz, akkor óránként több ezer forintot kifizetsz neki. Egy Tantaki oktatóanyaggal tényleg tízezreket (százezreket) megspórolsz úgy, hogy a felkészülés még hatékonyabb is.

Az oktatóanyagok játékosak, így gyermeked nem fog beleunni a tanulásba. És ilyenkor ez a legfontosabb.

Az egész éves tananyagot feldolgozzuk minden DVD-ben. A nyelvezet közérthető, a megértést ábrák, videók és hangalámondás segítik.

Minden DVD-n több száz (olykor  ezer) gyakorlófeladatot találsz, így gyermeked biztonsággal mehet a pótvizsgára. Ha a gyakorlófeladatokat meg tudja oldani, akkor a pótvizsgán is könnyedén átmegy.

fiuk

A fejezetes felépítés és tömörség miatt az egész éves tananyag egy nap alatt elolvasható. A Tantaki oktatóanyagokkal tényleg 1-2 hét alatt felkészülhet gyermeked.

És ha mindez nem lenne elég, akkor 30 napos pénzvisszafizetési garanciával tesszük teljesen kockázatmentessé az oktatóanyagok kipróbálását. Ha most rendelsz egy DVD-t, akkor kipróbálhatjátok még időben, hogy tényleg olyan hatékonyan készít-e fel a pótvizsgára. (Megsúgom: tényleg.)

Ha nem lennél elégedett, akkor visszakapod a teljes vételárat, és még mindig van időd keresni egy alternatív módszert.

Próbáld ki a Tantaki oktatóanyagokat, mert már több száz gyermeket védett meg attól, hogy a pótvizsgán elvérezzenek. Legrosszabb esetben még mindig ott van a tankönyv vagy a magántanár – de valószínűleg könnyedén felkészülhet gyermeked, és még a vakációra is marad idő.

Kattints ide, válaszd ki a pótvizsga tantárgyát, és vedd meg gyermeked osztályának megfelelő DVD-t.

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .