Angol nyelvtanulók figyelem!

A magabiztos idegen nyelvtudás elengedhetetlen.  Nem titok, hogy a következő években a nyelvtudás egyre fontosabb és fontosabb lesz. Láthatod te is ezt a folyamatot, hiszen egyre több nyelviskola születik meg, és próbálkoznak a legkülönbözőbb módszerekkel. Kis túlzással mondhatnám, hogy mindent megígérnek, csak a kedves tanulónak egyvalamit ne kelljen: tanulni.
 7599837_xl

 

Rossz hírem van, tanulás nélkül SENKI sem tud megtanulni még egy idegen nyelvet sem! (Kivéve, ha kisgyermekként angolul beszélnek hozzá.)

Az angoltudásnak sincs más titka: Beszélj! Csináld! Gyakorolj!

Ehhez készítettünk egy hatásos segítséget! A Tanulj velünk újra angolul! interaktív oktatóanyagot.

angolos2_3d_latvany1

Kinek való?

Minden angolt tanulónak, akinek már vannak minimális alapjai, illetve minden újrakezdő angolosnak. Ha iskolai osztályokat kellene nézni, akkor ha gyermeked 3. - 4. osztályban kezdte az angol nyelvet, akkor 5. - 6. osztályos tananyagnak felel meg ez a DVD.

Most a legalkalmasabb és legjobb nyelvet tanulni! Itt a nyár, rengeteg a szabadidő, és néha kell egy kis gyakorlási lehetőség. Ha ismered a tanítási módszerünket, akkor tudod, hogy a DVD-kkel szinte játék a tanulás, és gyermeked nem azt érzi, hogy nyáron tanulnia kell, hanem azt, hogy egy jót játszhat a számítógépen.

Ha csak hallgatja a tananyagot, már akkor is tanul! Főleg, ha játszik is az oktatóanyaggal. Gyermekednek így nem lesz probléma, ha angolul kell megszólalni a suliban, vagy egy mindennapi szituáció során.

Nem is szaporítanám a szót, inkább próbáld ki az ingyenes demó verziót, hogy Te is megtapasztald, milyen örömteli a Tantakival történő tanulás!
Kattints a linkre (amennyiben nem kattintható másold be a böngésződ címsorába):

http://www.tantaki.hu/demo/tanulj_velunk_ujra_angolul_demo/presentation.html

 

A DVD KÜLÖNLEGESSÉGE

Sőt! A szótárral sem kell bajlódni, mert minden témakör végére szószedetet is tettünk az interaktív tananyagba, hogy ne a szótárazás vigye el az angol tanulásra szánt időt. A szószedetek minden fontos szót tartalmaznak, amelyek az adott témakörben előfordulnak.

 

angolII_szotar

És ez még nem minden! Az oktatóanyagban találkozhatsz még egyedülálló szógyakorlókkal is. Hiszen a szavak bemagolásának nincs nagy értelme, nemde? A szógyakorlók segítenek megtanulni a szavakat, ugyanis az elrontott szavak esetén a program átugrik egy olyan részre, ahol mondatot kell alkotni az adott szóval. Tehát sokkal alaposabban tud így gyakorolni gyermeked.

Itt tudod még akciósan (2016.07.21. éjfélig) megrendelni a DVD-t!

 

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .