Matekból Ötös és Matekozz Ezerrel – Mi a különbség?

Matekból Ötös és Matekozz Ezerrel!

Miben rejlik a különbség?

 

Nagyon sokan kérdezték, hogy miben különböznek a Matekból Ötös és a Matekozz Ezerrel oktatóprogramok egymástól, ezért úgy gondoltuk, hogy a mai bejegyzésben lerántjuk a leplet erről a „misztikumról”, hogy mindenki számára fény derüljön az igazságra. 🙂

Kezdjük a Matekból Ötös oktatóprogramokkal:

 

A Matekból Ötös DVD-k 5.-től 8. osztályig érhetők el, tehát lefedik az egész felső tagozatos tananyagot. Van belőle 5.-es, 6.-os, 7.-es és 8.-os változat egyaránt.

Lássuk, hogy mit tartalmaz egy Matekból Ötös DVD!

 

Ezt a DVD-t legfőképpen azoknak a diákoknak ajánljuk, akik nem értik a matekot, a bonyolult nyelvezetű tankönyvből pedig nem tudják megtanulni, ezért egy árva mukkot sem tudnak szólni, ha kihívják őket felelni. Ez bizony elég kellemetlen helyzet, és persze egy tartós kudarcélményt is jelenthet gyermeke számára.

Először is, ami a legfontosabb, hogy a Matekból Ötös oktatóprogramok mindegyike tartalmazza annak az évfolyamnak a teljes éves elméleti anyagát, amelyre vonatkozik. Tehát a Matekból Ötös 6. osztályosoknak értelemszerűen a 6. évfolyam matematika anyagát tartalmazza. A tananyagba tartozó témaköröket egyszerűen, érthető nyelvezettel magyarázza el a gyerekeknek, hogy ők minél könnyebben megérthessék a szabályokat. Sőt, az elméleti anyagrész fel is van mondva, tehát a gyerekek meg is hallgathatják, miközben nézik a DVD-t.

Nagyon fontos, hogy a Matekból Ötös DVD nemcsak elméleti részből áll, hanem sok száz feladatot is biztosít gyermeke számára a gyakorláshoz. Minden témakör végén gyakorlófeladatok találhatók, amelyekkel az adott téma anyagát lehet alaposan begyakorolni.

Mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati rész telis-tele van képekkel és ábrákkal, hogy a gyerekek fejében vizuálisan is rögzüljenek a fontos szabályok.

Itt van például a Matekból Ötös 8. osztályosoknak című DVD próbaverziója! Indítsa el, és nézze meg, hogyan működik az oktatóprogram!

Kattintson ide az indításhoz>>

 matek8_800

Ha szeretné tudni, hogy pontosan hogyan kell használni ezt az oktatóprogramot, és hogy milyen a felépítése, akkor indítsa el ezt a videót:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ntRvkJX1Q9w

És hogy milyen hatékonysággal bír egy ilyen DVD? Nézze meg ezt a videót, amiben egy olyan tanuló számol be a sikereiről, aki év végén megbukott matekból! És hogy mi lett a DVD-vel való tanulás eredménye, azt megtudja a videóból:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=7wNT5aR2954

Kattintson ide az 5.-es DVD demó változatához

Kattintson ide a 6.-os DVD demó változatához

Kattintson ide a 7.-es DVD demó változatához

Most pedig térjünk át a Matekozz Ezerrel oktatóprogramra!

 

A legfontosabb az, hogy tisztázzuk, ez az oktatóprogram legfőképpen azoknak a gyerekeknek készült, akiknek alapvetően nincsen különösebb gondjuk a matekkal, tehát értik a szabályokat, és nagyjából alkalmazni is tudják azokat, viszont sok-sok gyakorlásra van szükségük. Ugyanakkor a szülőkre is gondoltunk a Matekozz Ezerrel programok megalkotásakor, hiszen sok szülő maga írja gyermekének a feladatokat.

Ez a DVD leveszi a terhet a szülők válláról, és hogy miért, az máris a legnagyobb különbséget jelenti a Matekból Ötös DVD-vel szemben. Azért, mert a Matekozz Ezerrel oktatóprogram 1000 db feladatot tartalmaz! Fontos, hogy ebben nincsen elméleti anyagrész, csakis a játékos feladatok, amelyekkel gyermeke maximálisan be tudja gyakorolni a különféle témaköröket. Ugyanis a DVD feladatai témakörökre vannak osztva, mégpedig azokra, amelyek az adott évfolyam anyagában szerepelnek.

Tehát a Matekozz Ezerrel DVD-ből is van 5.-es, 6.-os, 7.-es és 8. osztályos is!

A Matekozz Ezerrel 5-es demó lejátszásához kattintson ide

A Matekozz Ezerrel 6-es demó lejátszásához kattintson ide

A matekozz Ezerrel 7-es demó lejátszásához kattintson ide

A Matekozz Ezerrel 8-es demó lejátszásához kattintson ide

Mit tegyen, ha gyermeke sem elméletben, sem gyakorlatban nem boldogul a matekkal?

 

Ilyen esetben mindenképpen a Matek oktatócsomagot ajánljuk, amelyből szintén rendelkezésre áll a felső tagozatos matek mind a 4 évfolyamából!

Ebben benne van a Matekból Ötös és a Matekozz Ezerrel DVD is az adott évfolyamból, tehát gyermeke nemcsak megérteni tudja a matekot, hanem több mint 1000 feladaton keresztül be is tudja gyakorolni a már megtanult szabályokat!

A Matek oktatócsomag másik nagy előnye az, hogy sokkal olcsóbb, mintha külön-külön venné meg a DVD-ket!

matekcsomag6

Reméljük, hogy ezzel a bejegyzéssel segítettünk, és mindenki számára érthető lett a két DVD közötti különbség!

Ha pedig szeretné, ha otthon is lenne ilyen hatékony oktatóprogramja gyermekének, akkor RENDELJE MEG BÁTRAN, hiszen nem veszíthet semmit!

Ugyanis ha úgy látja, hogy a DVD nem az, amire gondolt, akkor 30 napon belül visszaküldheti nekünk, mi pedig visszafizetjük az árát.

Semmit nem veszíthet, csak nyerhet! Éljen a lehetőséggel!

 

A rendeléshez kattintson ide!

 

 

Cikk megosztása

7 thoughts to “Matekból Ötös és Matekozz Ezerrel – Mi a különbség?”

 1. Én nálam már megvan az matekból ötös könyv de azt tapasztaltam hogy az unokám osztályában olyat is tanulnak amit a könyv nem tartalmaz, de azért szeretjük a könyvet mert egy keveset tudunk belőle hasznosítani. TISZTELETTEL.

 2. Nagyon érdekelne az egész, de fő kérdésem lenne, hogy mennyibe kerülnek a DVD-k. Erre még csak utalást sem találtam. Hol találok teljes, minden tantárgyra kiterjedő listát árakkal?
  Egy nagypapa

  1. Kedves Nagypapa!
   Bizonyára elkerülte a figyelmét a fenti bejegyzés alján lévő bordó, aláhúzott, megvastagított kattintható link.

   Mindössze rá kell kattintani (A rendeléshez kattintson ide!) és máris láthatja az összes árat.
   Beteszem ide még egyszer: DVD árak és rendelés

 3. nagyon hasznosnak és sikeresnek tartom ezt amodszert sok ismerösömnek mondtam rendetek is belőle felnötteknek is jól lehet gyakorolni vele köszönöm az ótletet

 4. Mi szeretjük használni a tanuláshoz és a gyakorláshoz is az anyagokat.Ha valamit nem ért a lányom, vagy csak hiányzott órán, esetleg jó ideje nem gyakorolta és homályos már az emléke is, egyszerűen önállóan meghallgatja és közben vizuálisan is rögzíti a tananyagot,majd a gyakorlások készség szintjére fejlesztik a megszerzett alap tudást.Köszönjük szépen! 🙂
  Amit még megjegyeznék, hogy vannak családok mint mi is, akik külföldön laknak, s így a nyelvi akadályok miatt is lemaradhatnak,s ezeket a hiányosságokat is szépen lehet rendezni az anyagok gyakorlásával játékosan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .