Munka és tanítás együtt?! – A megoldás megérkezett!

Munka mellett tanítani a gyereket? Kész tragédia!

 

Önnek jut ideje munka után tanítani gyermekét, és még a házi teendőket (takarítás, főzés) is elvégezni?

Mit tehet a szülő, ha nem jut ideje és energiája arra, hogy elmagyarázza gyermekének az iskolában meg nem értett szabályokat, és még feladatokat is írjon?

Rengeteg szülő küszködik ezzel a problémával, de szerencsére
vannak egy páran, akik már megtalálták a megoldást!

 

Itt van például Andrea, aki már felfedezte a megoldás kulcsát, és a mai napig sikeresen oldja meg vele mindazt a problémát, amely az idő- és energiahiány miatt annyi fejtörést okoz a szülőknek.

Indítsa el a videót, hogy Ön is rájöjjön a titok nyitjára!

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=uPHd8hijmDg

Tudta, hogy a Tantaki Oktatóprogramokkal nemcsak gyermekének, hanem Önnek is nagy nyeresége lehet?

 • Minden Tantaki DVD rengeteg feladatot tartalmaz, hogy ne Önnek fájjon a feje a gyakorlófeladatok kifundálása miatt. A Matekozz Ezerrel! című DVD-k (5-től 8-ig évfolyamok számára) például 1000 játékos gyakorlófeladattal biztosítják gyermekének a lehető legalaposabb tudás megszerzését.
 • Többé azon sem kell gondolkodnia, hogy hogyan vegye rá gyermekét a gyakorlásra, ismétlésre, hiszen az oktatóprogram olyan, akár egy játék! Gyermeke nem azt fogja érezni, hogy tanul, ezáltal pedig sokkal több kedve lesz a gyakorláshoz.
 • Önnek még azzal sem kell bajlódnia, hogy leellenőrizze gyermeke megoldásait, ugyanis a program ezt is megteszi Ön helyett, és ha gyermeke helyesen válaszol egy-egy kérdésre, meg is dicséri, ezzel erősítve benne a sikerélményt.
 • Az is egy téves megközelítés, amely szerint ezek az oktatóprogramok csak a rossz tanulóknak jelentenek segítséget. Nem! A jó tanulók is ugyanúgy tökéletesíthetik vele a tudásukat, és átismételhetik a már tanult témaköröket, de ami a legfontosabb, hogy rengeteget gyakorolhatnak vele! A videóban szereplő fiú, Bence sem rossz tanuló, és mégis hatalmas segítséget nyújtott neki az oktatóprogram.

Legutóbb egy olyan szavazást írtunk ki a Facebookon, amelyben a gyerekek megválaszolhatták, hogy kinek hogyan indult a második félév. Meglepetésünkre a legtöbben azt a választ adták, hogy jobban, mint az első félév... Eszerint a gyerekek nem állnak olyan nagyon rosszul a tanulás terén, mégis mindenképpen hasznos lehet számukra az oktatóprogrammal való tanulás! Bence sem tartozik a rossz tanulók táborába, és láss csodát, a DVD-vel csak még jobb tanuló vált belőle, azaz nem hiábavaló dolog volt megvásárolni számára a programot! 🙂

tanulasi-kerdoiv

A szavazást a facebookon is megtekintheti, ha ide kattint>>

Az Ön gyermeke melyik tantárgyból gyengébb?

Nyelvtanból? Matekból? Földrajzból? Biológiából? Kémiából? Fizikából? Esetleg történelemből?

Most bármelyik tantárgyból találhat megoldást gyermekének:

 

KATTINTSON IDE, és próbálja ki ingyen a Tantaki oktatóprogramok demóit!

 

Ha pedig meggyőződött a DVD-k hatékonyságáról, akkor látogasson el a www.tantaki.hu/vasarlas/ weboldalra, és RENDELJE MEG AZT AZ OKTATÓPROGRAMOT, AMELYRE GYERMEKÉNEK SZÜKSÉGE VAN!

Segítsük együtt gyermekeinket a valódi tanulás útján!

 

Cikk megosztása

10 thoughts to “Munka és tanítás együtt?! – A megoldás megérkezett!”

 1. Érdek lődnék hogy kezdő német tananyagal tudnának segiteni.
  Tiszteletel: Pintér j.

 2. Tisztelt Hölgyem,Uram!
  Szégyen gyalázat, hogy az Állam csak profitál az Önök nagyszerű
  Kezdeményezéséből. nem hogy támogatná a kiadványokat. Csak adókkal
  terheli amiért nem lehet megfizetni a termékeiket.
  Nagyon sok Szülőnek,Gyermeknek szüksége lenne ezekre lemezekre de
  még 10 év múlva sem fogják tudni kifizetni.
  De nem baj ha nem sokára a két háború
  közé szorul vissza a műveltségi szint, mert koldus már van annyi. A lényeg Jó de megfizethetetlen! T:MJ

  1. Kedves József!

   Jól látja a helyzetet, nem csak minket büntet az adórendszer. Ugye a 27%-os ÁFA-t egyből (következő hónapa 20-ig) be kell fizetnünk a termék árából, majd a maradékból is 40+ százalékot egyéb adókként. Érdekes ilyenkor mikor egy történelem óra jut eszembe, ahol a tizedről tanultunk. Azon mennyire fel voltak háborodva a parasztok (elvonták a 10%-át a termésüknek). Most össze is tennénk a kezünket, ha csak ennyit vonnának le tőlünk.

 3. T. szerkesztők!
  Nagyon jó ez a program, de sajnos nem csak angolt tanulnak a gyerekek, hanem többségében németet is.
  A segítség ezen a területen is jó volna, úgy ahogy az angolnál.
  Üdvözlettel: Győrfi Imréné

  1. Kedves Krisztina!

   Tervezünk oktatóanyagot középiskolások számára is, azonban még nem tudjuk, hogy mikor lesznek elérhetőek.

  2. Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e a javaslatomat, vagy ne. Nem szerettem volna konkurenciát ajánlani, de végül is mindkét cég más korcsoportnak fejleszt, így nem is konkurenciái egymásnak. A kisebbik gyermekem a Tantakival, a nagyobbik pedig egy MatekSoft nevű online szoftverrel tanul. Más a két stílus, de az eredmények mindkét gyermekemnél lenyűgözőek. Erika! Természetesen nem sértődöm meg, ha kitörlöd a hozzászólásomat, amennyiben „negatív jellegűnek” véled.

   1. Köszönjük! Mi is folytatjuk a felsőbb évfolyamok anyagainak is a feldolgozását, miután az összes alsó évfolyam kész lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .