ÚJDONSÁG! Ez biztosan Neked is tetszeni fog!

Most már nem csak a tanulásban tudunk segíteni, hanem abban is, hogy a mindennapi élet könnyebb legyen az egész család számára.

Mi a Tantakinál mindig is szem előtt tartottuk a magas színvonalat és a minőséget, ezért van az, hogy webáruházunkba mindig is megválogattuk, hogy milyen termékek kerüljenek be, mihez adjuk a nevünket.

Ennek a felkérésnek azonban nem tudtam nemet mondani, még akkor sem, ha nem is közvetlen a tanuláshoz kapcsolódó termékekről beszélünk.

A mai nappal bővült webshopunk kínálata SKIP*HOP és STORE !T amerikai termékcsaládokkal.

 

Mit kell tudni a termékekről?

A folyamatos ellenőrzések és vizsgálatok mellett külön fejlesztő csapat tervezi meg a termékeket, követve a fogyasztói igényeket és trendeket.  A termékek nagyon jó minőséget képviselnek és árai is barátságosak, annak ellenére, hogy a márkának nagy sztárok a rajongói. Jó szívvel tudom ajánlani minden édesanyának a termékeket.

Számomra az tetszik a legjobban, hogy rengeteg édes állatfigurát találtak ki a tervezők, kész kis állatkert rendezhető be hasznos és praktikus használati tárgyakból. A kollekcióban megtalálhatóak étkezéshez szükséges termékektől
(termosz, uzsonnás doboz, kulacsok) kezdve az esernyőkön át a hátizsákokig. Minden, amire csak a csemetédnek szüksége lehet az iskolában és az iskolán kívül is.

 

212453_altpic_2

Minden termék masszív anyagból készül, kialakításuk miatt nagyon stabilak. Az étkezéshez használható termékek PVC-, ftalát- és BPA mentesek.

Én is kipróbáltam, és a lányom imádja! Valóban kiemelkedő minőségűek.

 

252478

Ez még nem minden!

Gondolom este nálatok is úszik a lakás a sok játék miatt. Te hányszor szólsz gyermekednek, hogy pakoljon már el? Átérzem a helyzetet! De én megtaláltam a megoldást, ezt most megosztom veled is!

753702


A STORE !T játéktárolókba öröm a pakolás, és nálatok is rend lesz pillanatok alatt. Könnyen használható, és erős anyaga biztosítja, hogy sokáig használhassátok.

 

 

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .