Még 1 Nap Maradt a Tippelésre!

Tantaki matek 8 felvételire felGondoltam, hogy szólok mindössze 1 nap és pár óra marad hátra az ingyenes tippjátékunkból.

 

Itt azok közt, akik eltalálják a pontos árát a legújabb (hamarosan kiadásra kerülő) Matek 8 Felvételire Fel Tantaki oktató DVD-nek, kisorsolunk egy DVD-t és elpostázzuk a nyertesnek.

 

A jelen állás szerint még mindössze néhány tippelő találta el a pontos árat. Gondoltam segítek egy kicsit, ha meg szeretné nyerni a DVD-t, akkor nézzen körül a Tantaki oldalon ide kattintva a többi, már kiadott oktatóprogram közt, ahol látható milyen árkategória lehet. Néhány tippelő ezzel nem lehetett tisztában, amikor 1000 Ft alatti árakat adott meg.

 

Ez az oktatóanyag 477 oldal terjedelmű és közel 800 feladatot tartalmaz. Csak szerettem volna ezzel világossá tenni mit is fogunk kiadni. Egy másik segítség a túl magas tippek ellen: kiadáskor egy speciális ár lesz érvényben és ez nem lesz 10.000 Ft feletti.

 

A tippjáték vége 2012. augusztus 14. 23 óra 59 perc 59 másodperc

Ne késlekedjen!

Tippeljen ide kattintva >>

Ha kíváncsi a legújabb oktatóprogramunkra, akkor most ingyen kipróbálhatja az alábbi linkre kattintva!

Kipróbálom a Felvételire fel! Matek 8 DVD-t>>

Ha még ennél is többet szeretne látni belőle, akkor kérje itt az ingyenes gyakorlóprogramot>> ami 60 feladatot tartalmaz.

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .