Angol Kezdőknek Új Anyanyelvi Demó

Április hónapban kiadjuk a legújabb és egyben első idegen nyelvű oktatóanyagunkat.

angol kezdőknek

A korábbiakban már bemutattuk egy változatát az angol oktatóprogramunknak. Néhány dolgot azóta már megváltoztattunk. Az egyik: maga a tananyag neve, Angol kicsiknek, helyett Angol kezdőknek lett az új név. Többen is leírtak különféle javaslatokat, ötleteket, melyekből az derült ki, hogy félreérthető az elnevezés, mivel ez az oktatóanyag NEM óvodásoknak készült. Főként általános iskola 1-4 osztályos tanulóknak készült. Mindennek ellenére akár felnőttek is használhatják, ha nem zavaró számukra a kisgyermekeknek készített képi megjelenítés.

A nyelvtani tartalmakat a minimálisra csökkentettük, mindössze annyi nyelvtan maradt az oktatóanyagban, ami szükséges és egyébként is tanulják a gyerekek az adott iskolai évfolyamokon magyar nyelvtanból.

A másik fontos változás, amit ugyancsak többen jeleztek, hogy jó lenne az anyanyelvi hang. Megoldottuk ezt is! Az új DVD-ben már Brit anyanyelvű női hangot hallhatunk minden egyes angol szó és kifejezés esetén. Így már nem lehet probléma a helyes angol (Brit) kiejtés elsajátítása sem. Azért hangsúlyoztam ki a brit kiejtést, mert az oktatóanyag így készült, nem amerikai angol kiejtés hallható rajta.

Kattintson ide az új Angol kezdőknek demó elindításához!

Szívesen vesszük a javaslatokat, hozzászólásokat!

Cikk megosztása

One thought to “Angol Kezdőknek Új Anyanyelvi Demó”

  1. Tetszik, hogy az egész ritmusa lassú, és elsőre is fogyasztható. Sajnos az oktató programok, előadások hibája az, hogy azonnal túl gyorsan kezdenek, amit a hallgató nem tud követni, és sikerélmény hiányában rövid úton abba hagyja a tanulást, és ismét kudarcos lesz a nyelvtanulása. Aki teljesen kezdő, ebből elindulhat, és ha már biztosan ért mindent, lehet élő szintre gyorsítani az egészet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .