Hamarosan újra játékosan angolozhattok

Bár a sulinak már vége, a Tantaki háza táján nincs pihenés, hanem gőzerővel folyik a munka. Most nem is akármilyen oktatóanyag készül, hanem egy nagy sikerű oktatóanyag folytatása, amely nem más, mint az Angol kezdőknek DVD következő része a Tanulj velünk újra angolul! DVD.

A DVD-n 26 fejezet van, tehát minden fontos témakört érint, amire egy kezdő, rövid ideje angolt tanuló, vagy újrakezdő angol tanulóknak szüksége lehet.

angolos2_3d_latvany1

Mire gondolok?

-          fontosabb igeidők (jelen, múlt és jövő idő is)

-          levélírás

-          melléknévfokozás

-          történetmesélés

-          szabadidős tevékenységek

-          magyarról angolra fordítás stb.

 

A DVD tudásanyaga rendkívül bő. De még ettől is jobb, hogy segít a tananyag beépülésében. 600 gyakorlófeladat gyakorolhat gyermeked, hogy valóban biztos angoltudásra tegyen szert.

Gondolom, nem fogok nagy titkot elárulni, de valószínűleg nem az iskolában fogja megtanulni gyermeked az angol nyelvet. Tehát valamilyen más opció után kell nézni. Egy oktató DVD-nél nehezen találhatsz jobb megoldást. Mert otthon, saját időbeosztása szerint tud tanulni.

Ebben fog nektek hatékony segítséget nyújtani a Tanulj velünk újra angolul DVD. Amennyiben gyermeked alsóban kezdte az angol tanulását, akkor körülbelül 5-6. osztályos tananyagnak felel meg a DVD anyaga, de ettől jóval több. Hiszen bármilyen korosztály használhatja, akik szeretnének angolul alaptudásukat bővíteni.

angolII_elmelet1 angolII_elmelet2 angolII_feladat1

Sőt! A szótárral sem kell bajlódni, mert minden témakör végére szószedetet is tettünk az interaktív tananyagba, hogy ne a szótárazás vigye el az angol tanulásra szánt időt. A szószedetek minden fontos szót tartalmaznak, amelyek az adott témakörben előfordulnak. És ez még nem minden!

Az oktatóanyagban találkozhatsz még egyedülálló szógyakorlókkal is. Hiszen a szavak bemagolásának nincs nagy értelme, nemde? A szógyakorlók segítenek megtanulni a szavakat, ugyanis az elrontott szavak esetén a program átugrik egy olyan részre, ahol mondatot kell alkotni az adott szóval. Tehát sokkal alaposabban tud így gyakorolni gyermeked.

 

angolII_szotar

Minden feladat és természetesen az elmélet is hangalámondással készült, sőt az angol nyelvű részeket anyanyelvi tanár mondta fel, így biztosan a helyes kiejtés rögzül majd.

Na de a szavak helyett inkább beszéljen az oktatóanyag demó verziója, amit az alábbi linken teljesen ingyenesen kipróbálhatsz!

http://www.tantaki.hu/demo/tanulj_velunk_ujra_angolul_demo/presentation.html 

Ha nem kattintható a link, kérlek másold be a böngésződ címsorába!

 

Ha csak hallgatja a tananyagot, már akkor is tanul! Főleg ha játszik is az oktatóanyaggal. Gyermekednek így nem lesz probléma, ha angolul kell felszólalni a suliban, vagy egy mindennapi szituáció során.

 

Hiszen emiatt tanuljuk az angolt, nem csak az érdemjegy számít!

Nagy Erika

Oktatási szakértő

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .