Ingyen Felkészítjük Gyermekét a Pótvizsgára!

Kicsit kevesebb, mint két hónap van hátra az augusztus végi pótvizsgáig, ami nagyon kevés az egész éves tananyag átismétlésére. A Tantaki oktatóprogramjaival viszont akár már 3 hét alatt is biztos tudást lehet szerezni egy teljes év anyagából!

Az Ön gyermeke is megbukott év végén? Önnek nincs ideje folyamatosan azzal foglalkozni, hogy valóban tanul-e és hogy mennyire tudja a tananyagot?

Akkor jelentkezzen gyermeke hozzánk, és ha ő az egyike a 3 kisorsolt diáknak, akkor ingyen felkészítjük őt a pótvizsgára!

Azokat az általános iskolás, felső tagozatos diákokat várjuk, akik matekból, nyelvtanból, kémiából vagy fizikából buktak meg, esetleg 5. osztályban történelemből vagy természetismeretből!

A felkészítés budapesti irodánkban történik majd, így fontos, hogy megoldható legyen, hogy gyermeke rendszeresen meg tudjon nálunk jelenni!

A jelentkezők közül 3 szerencsés diákot sorsolunk ki!

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE>>

Ha figyelmesen elolvasta a részleteket, és gyermeke élni szeretne ezzel a különleges lehetőséggel, akkor JELENTKEZZEN ITT>>

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .