Jobb agyféltekés rajztanfolyamok és RAJZTÁBOR kicsiknek és nagyoknak

Éljétek át a rajzolás örömét!

 

Gyereked szeret rajzolni? Esetleg szeretne még szebben rajzolni?  Végre itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok az alkotás örömét! Ráadásul nemcsak gyermeked, hanem most Te is megtanulhatod a jobb agyféltekés rajzolás rejtelmeit!

gaskó-eszter-jobb-agyféltekés-rajza-kicsi


Egy megbízható, profi csapattal a hátunk mögött megszervezésre kerül  a várva várt JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM gyerekek és FELNŐTTEK részére is! Sőt, akár egy nyári tábor keretein belül gyermeked megismerkedhet ezzel az egyedülálló technikával.

 

Miben segít a jobb agyféltekés rajztanfolyam gyermekednek?

-          fejleszti a kreativitását

-          segíti a koncentrálást

-          javít a kézügyességen és az írásképen

-          egy újfajta látásmódot ad számára

-          sikerélménye lesz a rajzolásban

-          nő az önbizalma

-          hasznosan tölti szabadidejét

-          jövője szempontjából is előny, ha megtanul jól rajzolni.

 

jobb_agyfeltekes_gyermek_rajztanfolyam_2013.10-14

Mit ad Neked a jobb agyféltekés rajztanfolyam?

Olvasd el a fenti leírást! Neked is pont ezekben segít! Sőt, ha gyermeked megkér, hogy rajzolj le egy állatot,
biztosan felismerhető lesz a rajz, és nem csak egy ákombákom lesz belőle. Végre megszabadulhatsz a pálcikaember effektustól!

 

Mit kell tudni a tanfolyamokról?

A kezdő gyerek tanfolyamok 2 naposak, hétvégén kerülnek megrendezésre, Budapest 14. kerületének jól megközelíthető részén. A tanfolyam elsősorban 9 - 13 éves gyerekeknek szól. A tanfolyam 9 – 16 óra között kerül megrendezésre. Minden rajzeszköz biztosítva van, így csak egy kis elemózsiáról kell gondoskodni.

A tanfolyamra egy olyan kupont vásárolhatsz, amelyet a megvásárlás napjától 2016. 09. 01-ig válthatsz be Partnerünknél. A tanfolyam időpontja a meghirdetésre kerülő időpontok és a szabad helyek függvényében szabadon választható. A tanfolyamra időpont egyeztetés e-mailen vagy telefonon lehetséges. A tanfolyam minden hónapban rendszeresen indul.

A kezdő felnőtt tanfolyam (14 – 99 éves korig) 3 napos, szintén Budapesten kerül megrendezésre, és általában péntektől vasárnapig (9-17 óráig) zajlanak. Szintén minden rajzeszköz biztosítva van számodra, és a tanfolyamra történő jelentkezés menete ugyanúgy zajlik, mint a fent leírt gyerek tanfolyam esetében.

 Válassz itt a tanfolyamok közül!>>

 

Kezdő rajztábor gyerekeknek

A nyári szünetben lehetősége van gyermekednek részt venni egy kezdő jobb agyféltekés rajztáborban. A 4 napos táborban megtanulhatja az élethű rajzolás, a portrérajzolás, valamint az állatrajzolás trükkjeit is. A tábor a nyári szünet alatt folyamatosan kerül megszervezésre, hétfői napokon indul és csütörtök délutánig tart (9 -16 óráig). Az első turnus már június 20-án indul.

Bár több turnusban indulnak a táborok, a helyek korlátozottsága miatt a vásárlást követően azonnal érdemes időpontot foglalni a Partnerünknél.

 

Klikkelj ide, ha szeretnéd, hogy gyermeked a nyári szünetben olyan különlegeset tanuljon,
amit még az iskolában sem!

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .