Karácsonyi ajándékötletek már 3000 Ft alatt

Mindjárt itt a karácsony és nem tudod,hogy milyen hasznos ajándékot tudnál venni gyermekednek, keresztgyerekednek, vagy unokádnak?

A karácsonyi ajándékok kínálata évről évre egyre nagyobb, ma már nem azért, mert túl széles a termékek spektruma.

santas-hat-157331_640

A minap egy nagyobb játékboltban voltam, ahol köze 2 órát töltöttem el a vásárlással, de közel se éreztem úgy, hogy sikerült volna a legjobb dolgot választanom.Rajtam is eluralkodott a bőség zavara.

Ezért most összegyűjtöttem neked néhány, valóban hasznos ajándékötletet, amivel gyermekednek boldog órákat okozhatsz úgy, hogy a jegyei is jobbak lesznek.

Ajándékok 3000 Ft alatt>>

Nagycsoportos ovisoknak

Ha gyereked 2016-ban kezdi az iskolát, akkor a Sulira fel! gyakorló (letölthető verzió ára 2750 Ft) lesz az ő legjobb társa, hogy a legzökkenőmentesebb legyen az iskolába való átállás.

Alsósoknak

J vagy ly? Emlékszel még te is erre a dilemmára? A J-s és ly-os szavak gyakorló (letölthető ára mindösszesen 2750 Ft) segítségével gyermeked a legszebb ötösöket hozza haza jövőre!

Felsősöknek

A szöveges feladatok a matematika egyik legnehezebb ága, hisz a magyar nyelvtani szabályokat kell a matematika nyelvén értelmezni.
A Szöveges feladatok gyakorló (5-6. valamint 7-8. osztályos változatban is elérhető, már 2750 Ft-tól).

 

bag-15841_640

Ajándékok 6000 Ft alatt>>

Ha gyermeked, vagy egy családtagod mos barátkozik az angol nyelvvel, akkor az Angol kiejtés kalauz (CD + könyv együtt 5750 Ft) lesz a legjobb társa abban,
hogy megtanulja a helyes angol kiejtést.

Amennyiben pedig németes, akkor pedig a Német minden esetre CD (4750 Ft-ba kerül, 300 gyakorló feladatot tartalmaz) segít elmélyíteni az alapokat.

Ajándékok 8000 Ft alatt>>

1000 matek feladat, leírva is szörnyű. Nemde? Azonban a matematika elsajátítása máshogy nem megy, a feladatokat be kell gyakorolni!
1-4. osztályi a Mókás Matek sorozat, 5-8. osztályig pedig a Matekozz Ezerrel! sorozat a nyerő választás!

 

ledtv

Ne feledd, még tart a nagy karácsonyi akciónk, melynek keretein belül akár te lehetsz a Samsung SMART TV boldog nyertese!

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .