Matekból Ötös DVD 10. osztályosoknak

Kata eskü alatt vallja, hogy nem puskázott a matektesztünkön

 

A Matekból Ötös 10. osztályosoknak DVD összeállítása és fejlesztése során kerestünk egy tesztalanyt, hogy az oktatóanyag érthetőségét leellenőrizhessük.

Kedves ismerősöm Kata annyira rossz volt matekból, hogy saját bevallása szerint ötlete sincs, hogy hogyan rakta le az érettségit. Diszkalkuliás szegénykém, és ha valaki, hát ő tényleg nem matekos alkat.

Úgy voltam vele, hogy ha az oktatóanyag neki meg tudja tanítani a 10. osztályos matekot, akkor tényleg mindenkinek meg tudja tanítani 🙂

Ezért hát egy matektanár ismerősömtől elkértem egy dolgozatot a másodfokú egyenletekről (ebből Kata anno csúfos 1-eseket írt). Erre a dolgozatra kell Katának felkészülnie úgy, hogy csak a 10. osztályos Matekból Ötös DVD-nket használhatja.

Vajon hogy ment neki?

notebookozik

 

Először kicsit félősen nézegette a diákat, de a szeme csillogásán láttam, hogy kezd összeállni a kép.

Megcsinálta a gyakorlófeladatokat is, és amikor egy-egy feladatot tökéletesen oldott meg (a DVD kijelzi az elért pontszámokat), akkor akkorát sikkantott örömében, hogy a szomszéd jött szólni, hogy mi történik itt 🙂 Mondtuk neki, hogy „csak” annyi történik, hogy Kata épp sikerélményt szerez matekból.

Másnap Kata megírta a dolgozatunkat 4-esre. Ott voltunk vele, nem tudott puskázni.

Alig akarta elhinni 🙂

 

Gyermeked könnyedén megtanulhatja a teljes 10. osztályos matekot!

 

Az oktatóanyagot a nemzeti alaptanterv szerint állítottuk össze, így tartalmazza a következő témaköröket:

  • másodfokú egyenletek és egyenlőtlenségek
  • nevezetes azonosságok
  • gyökvonás
  • vektorok
  • trigonometria
  • térgeometria
  • kör és sokszögek
  • kombinatorika
  • valószínűségszámítás

De a részleteket megtalálod a termékoldalon >>>

 matek10_kep

Érettségire is jó

 

Azért nehéz érettségire készülni, mert pár hónap alatt kéne átfutni 5-6 különböző tárgyból úgy 4 éves anyagot. Gyermekednek semmi kedve nem lesz a teljes matekkönyvet átnyálaznia, és nem hibáztatom ezért.

Ezzel az oktatóanyaggal viszont gyorsan átfuthatja az elméletet, és már kezdheti is a 600-nál is több feladat megoldását.

Olyan harctéri tapasztalatot szerez matekból, hogy nemcsak a mostani dolgozatait írhatja meg ötösre, de az érettségit is ugyanilyen könnyedén és sikeresen megírja majd.

 

Rendeld meg most!>>

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .