Miért pont ez a választása több tízezer szülőnek? 7 + 1 érv a Tantaki mellett

A Tantaki több, mint 7 éve indult hódító útjára.  Ma már több tízezer gyereknek és szülőnek segített a tanulási nehézségek, problémák leküzdésében, és tette egyszerűbbé és szerethetőbbé  még a legkevésbé kedvelt tantárgyakat is.

kislany_laptoppal

M I É R T ?

 

Vajon miért választják ennyien a Tantakit? Mi miatt döntenek az interaktív tanulószoftverek mellett? Most összesítettem neked néhány vásárlói véleményt, hogy megmutassam, szülőtársaid miért döntenek a Tantaki mellett. Persze elmondhatnám én is, hogy miért jó a Tantaki, de úgy vélem, hogy a tananyagaimat vásárló szülők ezt sokkal jobban tudják elmondani, hiszen egyrészről objektívek tudnak maradni, másrészről pedig sokkal hitelesebbek is.

Nézzük is!

 

7 + 1 indok a Tantaki mellett

Megtetszett a gyereknek

„Kipróbáltuk a demo anyagokat. A kislányom könnyen tudott vele dolgozni, pedig csak 2. osztályos. Szorzótáblát gyakoroltunk, de a feladatok változatosak voltak, nem csak „favágó módra” ismételgettük a szorzásokat. A papír alapú gyakorlókkal szemben ezeket a feladatokat sokszor meg lehet csinálni, mindaddig amíg nem rögzül ténylegesen az anyag. Andrea

beautiful-15728_640

Ingyenesen ki lehetett próbálni

„Meggyőző volt az ingyenes demó. Fiamnak tetszett, értette, érdekelte, szívesen csinálta a feladatokat. Nagyon örül a feladatok végén, amikor felolvasom neki, hogy a megoldás helyes, nagyon ügyes vagy!”

László

„Már kaptam ízelítőt a demó programokból annak alapján döntöttem el, hogy megvásárolom. Jó döntést hoztam!
Levente

„Bár elsőre drágának ítéltem meg a terméket, de az ingyenes próba leckék meggyőztek, hogy "gyerekbarát" programot vásárolok.”
Krisztina

 

szorzotabla_2

 

Hirtelen rossz jegyeket kapott a suliban

„Kezdeném azzal, hogy van egy tizenhárom éves gyerekünk aki ötödik osztályig kiváló tanuló volt. Aztán hatodik osztályban kiskamaszkor kezdete az eddig beváltnak tűnő oktatási módszerek nem hozták az elvárható eredményt. Ez az egyik ok, amiért szükségessé vált egy segítség keresése valamilyen formában. A másik ok mivel a matematika, kémia, fizika kevésbé olvasmányos tantárgy így nagyon hasznosnak tartom  hogy feldolgozásra került így önállóan tud belőle tanulni.”
Lóránt

 

Lemaradt az órai tananyaggal

 

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam és megvettük nemcsak a matek, de az angol oktatócsomagot is. A lányunk sajnos valamikor  eltévedt a matek rejtelmei között és hiába járt különórára, a tanárai nem találták a "hibát", náluk jól teljesített. Valószínűleg az önbizalomhiány miatt volt. Mára megoldódtak a problémák, köszönjük a segítséget!”

Henriett

 7599837_xl

Csak a számítógép előtt ülne

„Sajnos, mint a mai ifjúság nagy része, a fiam is azt gondolja, hogy a számítógép CSAK játékra való. Szeretnénk neki a hasznosabb oldalát is megmutatni, megtanítani. Ezekkel a programokkal egyszerű ez a feladat.”

Kriszta

 

„A számítógépes megoldás közel áll a gyerekekhez, olyan mintha játszva tanulnának.”

Krisztina

 

fiuk

Nem szeret tanulni

„Lányom szeptemberben kezdi az 5. osztályt. Mióta megkezdte az iskolát folyamatosan erős ellenállást tapasztalok nála, amikor a gyakorlásra kerül a sor. Hiába ajánlom fel neki a segítségemet, hogy tanuljunk, gyakoroljunk együtt, kb. másfél órás küzdelem árán jutunk el oda, hogy végre leülünk, és ténylegesen a gyakorlásra fordítjuk az időt. Ennyi idő alatt már kétszer is végeznénk magával a gyakorlással. Pedig többször belátta már ő is, hogy eredményes a gyakorlás, de a következő alkalommal újra kezdődik elölről minden. Fontosnak tartom, hogy a jó kommunikáció, a szoros kapcsolat megmaradjon közöttünk, nem szeretném ezt elveszíteni a tanulás "erőltetése" miatt, ugyanakkor a jövője szempontjából nagyon is fontos, hogy a képességeihez mérten teljesítsen, szülőként ennek biztosítása is a feladatom, ezért keresek olyan lehetőségeket, amelyek mindkettőt lehetővé teszik. Gyakorló feladatok keresése közben bukkantam a Tantakira, és megmutattam neki is a demókat. Mivel nagyon tetszett neki, most már ő maga kéri, hogy inkább a Tantakival gyakorolhasson.”

Szilvia

 kimerult

Problémák adódtak a suliban

„Már amikor alsós volt a kislányom akkor is rendeltem matematika DVD-t és nagyon sokat segített nekünk. Most azért is rendeltem meg, mert a magántanárunk lemondta a foglalkozásokat. Bízom benne, hogy nagy segítségem lesz, mert most 7. osztályban már nehezebb is az anyag és a tanárok őszintén szólva nem igazán segítenek a gyerekeknek megérteni a tananyagot. Nagyon félek a fizikától és a kémiától, mert matekból csak közepes a gyermek.”
Orsolya

„A fiamnak a matek a "mumus" tantárgy. Ennek sok oka van. Sajnos 5 év alatt 4 tanár tanította, most van a 6. osztályban az 5. tanár. Nehéz nekünk szülőknek követni a tanárváltást, hát még a gyereknek. Ezek a programok a lényegi dolgokat tartalmazzák, így kiszűrhető a "személyes" benyomás a gyerek részéről. Alsóban volt olyan tanító, akitől rettegett a fiam, mert temperamentumos, gyors, hangos volt a tanító, és ő így nem bírta követni az anyagot, mert a benyomás, érzelmi impulzus jobban hatott rá és ez kötötte le a figyelmét. Ezzel az oktatóanyaggal megoldottuk  problémát!”

Kriszta

 

Kedves Erika,

"Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"

Üdvözlettel,
Ágnes

 

+1 Mert jobban megéri, mint a magántanár, még akció is van most

„A fiam most megy 3. osztályba és ez az akciótok pont kapóra jött nekem.”

Erika

„Azért döntöttem a vásárlás mellett, mert a befektetés és haszon aránya, ebben a felállásban teljesen jónak tűnt és nem akartam lemaradni róla. Megfogott a kedvezmény mértéke.”
László

fb3

Mi ez az akció? Klikk ide, itt találod a részleteket!

 

Amikor ezt  blogbejegyzést írom 89.000 szülő olvassa hírleveleimet és több, mint 8000 vásárlóm tette örömtelivé és egyszerűbbé gyermeke számára a tanulást.

Te még nem olvasod ingyenes tanulási trükkjeim? Klikk ide, vagy a  képre, add meg az e-mail címed és neved (hogy tudjam, hogyan szólíthatlak) és máris küldöm neked a hasznos tanulási tanácsaimat e-mailben INGYEN.

email_feliratkozo

 

A hírlevélre feliratkozással semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra. Bármikor leiratkozhatsz. Adataidat bizalmasan kezelem, és nem küldök levélszemetet.

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

 

 

 

 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .