Miért van szükség a nyári tanulásra, és hogyan veheti rá gyermekét?

Miért van szükség a NYÁRI TANULÁSRA, és hogyan teheti élvezhetővé gyermeke számára?

 

„Nyáron is tanuljon a gyerek? Épp elég volt neki az egész éves tanulás. Miért traktálnám ezzel még nyáron is?” – Ezzel teljesen egyetértek. Most biztosan azt gondolja, hogy ha akarná, akkor sem tudná rávenni gyermekét arra, hogy nyáron is tanuljon egy kicsit…

Sokan úgy vannak vele, hogy a nyári tanulás kész kegyetlenség a gyerekkel szemben. Mégis számtalan okot fel lehetne sorolni, amiért igenis szükség van arra, hogy gyermeke nyáron is fejlessze egy kicsit a tudását.

Olvassa csak el az alábbi sorokat, és megtudja, hogyan teheti játékossá és élvezhetővé gyermeke számára a tanulást nyáron is!

 Most nézzük csak a leggyakoribb okokat, amiért égetően szükség van a szünidei ismétlésre!

1. Az iskolában egyszerűen nincs idő a gyakorlásra…

Ugye Ön is számtalanszor szembesült már azzal, hogy az iskolában nem gyakorolják be kellőképpen az anyagot? Sőt, van, hogy egyáltalán nem is jut idő a gyakorlásra, mert a tanárnak haladnia kell a tananyaggal. Akkor mégis hogyan fogja gyermeke ténylegesen megérteni a tanultakat?! Ha hiszi, ha nem, a nyár a legjobb időszak arra, hogy gyermeke behozza ezt a hiányosságát. Tovább a gyakorlási lehetőséghez>>

girl-frustrated-school-kid

2. A suliban nincs lehetőség az egyéniesítésre, mindenkit egy kaptafára vesznek…

A tanár nem tud minden egyes gyerekkel személyre szabottan foglalkozni, ezért gyakran átsiklanak egy-egy probléma felett. Nem is gondolná, hogy milyen jelentőséggel bírhat a későbbiekben egy ilyen meg nem értett szabály vagy szó… Azonban nyáron, napi egyetlen óra gyakorlás is csodákat művelhet gyermekével.

3. Amit egyszer már megtanult, az ne vesszen a feledés homályába…

A nyári szünet éppen elegendő idő arra, hogy megkopjon az a tudás, amit gyermeke egész évben magára szedett. Persze, ha valódi a tudása, akkor ez előbb-utóbb újra elő fog jönni az iskolában. A kérdés viszont az, hogy előbb vagy utóbb… Nyáron bebiztosíthatja magát ahhoz, hogy az iskolakezdéskor minden gördülékenyen menjen! Tovább a gyakorlási lehetőséghez>>

4. „Ha csak a tudás kopna meg… de hát így is le volt maradva év közben!”

Ha gyermeke nem ért meg valamit a tanórán, azt valószínűleg nem is fogja megérteni az egész tanévben, mert a tanároknak nincs idejük mindenkinek külön-külön elmagyarázni a problémás részeket. Hogyan lépjen így gyermeke egy osztállyal feljebb, ha még az előző éves tananyagot sem érti teljesen? Itt a nyár, itt az idő a változtatásra!

pótvizsga

5. Gyermeke egy idő után elkezd unatkozni a szünidőben?

Az első két hétben még biztosan egész nap elfoglalja magát a játékokkal, a barátokkal, a számítógéppel stb. De később aztán rájön, hogy ezekkel ugyan ki tudja tölteni a napját, de már korántsem olyan izgalmasak számára ezek az elfoglaltságok. Azonban ha rendelkezésére állna egy eszköz, amely majdnem olyan, mint egy számítógépes játék, viszont aközben, hogy játszik, ismétel is, biztosan nem lesz ellenére napi egy-két óra „tanulás”. Tovább a gyakorlási lehetőséghez>>

6. „Megbukott a gyerek év végén! Most mitévő legyek?”

Ez a probléma azonnali megoldásért kiált. Ha gyermeke ilyen helyzetbe jutott, akkor már szinte rögtön, a nyári szünet kezdetén el kell kezdenie felkészülnie a pótvizsgára, hiszen alig 2 hónapja van rá!

--------------------------------------------------------------------------------------

 De mégis hogyan veheti rá gyermekét arra, hogy a jól megérdemelt szünidejében elővegye a megszokott tankönyveket, és elölről kezdje a tanulást?

 

SEHOGY! Abban egyetérthetünk, hogy ez egyszerűen KÉPTELENSÉG.

„Akkor honnan szedjek olyan anyagot, amivel szívesen foglalkozna a gyerek?”

– Elárulom, hogy van valami, ami már számtalanszor bizonyított akkor is, amikor a nyári tanulásról volt szó. Igen, a Tantaki Oktatóprogramokról beszélek.

A gyerekek imádják ezeket a programokat, és szívesen leülnek vele tanulni, ezért teljes biztonsággal állíthatom, hogy ezek a programok a legmegfelelőbbek a szünidei ismétlésre!

Ha szeretné, hogy gyermeke gördülékenyen kezdhessen bele a következő tanévbe, és ha bizonyított módszerrel kívánja ezt elérni, akkor válassza a Tantaki oktatóprogramjait!

8734839_xl

 

Mi nem árulunk zsákbamacskát! Minden oktatóanyagot ingyenesen kipróbálhat weboldalunkon, mielőtt leadná a rendelését!

KATTINTSON IDE>>
és próbálja ki oktatóanyagainkat ingyen!

 

Fontos!

A Tantaki oktatóanyagokra 100%-os elégedettségi garanciát kap. Tehát ha nem elégedett, akkor Ön a vásárlás után 30 napig bármikor visszaküldheti az anyagokat, és visszafizetjük a pénzt. Ön és gyermeke kockázatmentesen próbálhatja ki a Tantakit!

TOVÁBB A RENDELÉSHEZ>>

 

 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .