Tanévkezdési akció

Iskolakezdés könnyedén!

 

Ugye Ön is azt szeretné, ha ezentúl nem kellene noszogatnia gyermekét és magától ülne le a könyvei elé tanulni?

osztalyterem1

Ez a kép nem csupán vágyálom, hiszen 6217 gyermek javuló tanulmányi eredményei garantálják, hogy a módszer működik! Rendelje meg oktató DVD-inket most, mert iskolakezdési akciónk keretén belül a legolcsóbbért csupán 1 Ft-ot számolunk fel Önnek!

Könnyítse meg gyermekének a tanévkezdést és szerezzen be olyan oktató DVD-ket, melyekkel a tanulás gyorsabbá és hatékonyabbá válik! Most nemcsak kedvezményesen juthat hozzá 3 db oktató DVD-hez, de garantált ajándékot is, egy doboz 1000 mg-os C vitamint is hazavihet!

c1000narancs_rago_50db

*******************************************************
Ne habozzon, mert a leggyorsabbak nemcsak egy doboz C vitaminnal lehetnek gazdagabbak, de részt vehetnek nyeremény játékunkban is, ahol az első 100 megrendelő között egy 100 ezer Ft értékű iPad minit sorsolunk ki!
*******************************************************
ipadmini

Ha azt hiszi, hogy az ajándékok sorának ezzel vége, nagyon téved! A nyertes készülékére ugyanis feltöltünk egy szabadon választott oktató anyagot és legújabb Jegytuning csomagunkat is!

A gyorsaság kifizetődő, hiszen akciónk nem egész évre szól!

Szeptember 14- én éjfélkor már az emelt árakat állítjuk vissza, és Ön ilyen áron már soha többé nem tud majd vásárolni.

Ha hiányos az angol tudása vagy régóta szemez A magyar nyelvtan alapjaival, akkor csak néhány kattintás, és az Öné lehet a megoldás!

Katt a linkre! : http://www.tantaki.hu/tanevkezdes_akcio

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .