Tantaki További Sikerek

Íme néhány sikertörténet a Tantaki oktatóprogramok használatának eredményeként:

tanulói siker

„Öt gyermekemből három iskolás, mindhárman diszlexia jellegű tünetekkel küzdenek. A helyesírásuk olyan mértékben befolyásolta az amúgy jó eredményeiket, hogy elértük, mentesüljenek az értékelés alól.

Ez azonban az alapproblémát még nem oldja meg. A magyar nyelvtan és a helyesírás DVD-k óriási segítséget nyújtanak.

A legidősebb most felvételizett. Önöknek is köszönhető, hogy felvették a kiszemelt jó hírű gimnáziumba.

A negyedik gyermekem most megy iskolába, már nagy előnyöm van, hogy ismerjük az anyagukat.

Staudt Csilla”

...................................................................................................................................

 

„Tisztelt Tantaki Csapat!

A KÉMIÁBÓL ÖTÖS 7. OSZTÁLY c. oktató DVD az én gyermekemnek nagyon sokat segített. A 7. osztály év elején kicsit megijedtünk, mert az addig kitűnő lányom 3-ast, 4-est hozott kémiából. Nem értettük a problémát. Külön tanárt kerestünk Neki, de ez sem segített, félévkor 4-es lett.

Ekkor találkoztam az interneten ezzel a kiadvánnyal, megrendeltem, a külön tanárt lemondtam. Azt vettem észre, hogy az oktatóprogram nagyon lekötötte a gyermekem figyelmét. Minden alkalommal használta a felkészülés során. Ha valamit elsőre nem értett meg, újrakezdte, amíg meg nem értette. A feladatokat is többször végigcsinálta, amíg hibátlan nem lett. Az eredmény fantasztikus volt. Az első felismerések ('Ja, most már értem!') után jöttek az ötösök. A második félévben 6 vagy 7 ötöst produkált, majd a Hevesy György kémia versenyen bejutott a megyei döntőbe, ahol a középmezőnyben végzett. Óriási sikerélménye lett és visszatért az önbizalma is. Köszönjük szépen. Szeretnénk majd megrendelni a nyolcadikos programot is.

Üdvözlettel: Daróczi Erzsébet”

...................................................................................................................................

Ha Ön is szeretné, hogy gyermeke hasonló eredményeket érjen el, próbálják ki a DVD-ket ingyenesen!

Kipróbálom a DVD-ket >>>

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .