Elindult a tanévkezdési akció!!!

A mai napon kezdetét vette a TANÉVKEZDÉSI AKCIÓ, amelynek a keretében sokkal olcsóbban szerezheti meg azokat az oktatóprogramokat, amelyekre gyermekének szüksége lesz az elkövetkező tanévben!

 

Ha most legalább 2 DVD-t vásárol tőlünk, akkor az olcsóbbikat mindössze 3000 Ft-ért kapja meg! És ha Ön több oktatóprogramot is szeretne, akkor minden teljes áron megrendelt DVD mellé egy másikat csupán 3000 Ft-ért szerezhet meg!!!

 

Ha szeretné, hogy gyermeke a biztos tudással és felkészültséggel rendelkezzen a következő tanévben, akkor ne hagyja ki ezt az akciót!

 

Most megjutalmazzuk a törődéséért! Ha Ön legalább 4 DVD-t vásárol gyermekének, hogy a lehető legjobban teljesíthesse a tanévet, akkor részt vesz egy sorsolásban, amelynek a végén 2 db 10 000 Ft-os Hervis utalványt fogunk kiosztani a szerencsés nyerteseknek!

 

Ha Ön még nem látta és próbálta ki INGYENESEN az oktatóanyagainkat, akkor itt tudja megtenni: Tantaki Oktatóprogram dómok kipróbálása, viszont a megrendelést az alábbi linken tegye meg!

 

Rendelje meg most a szükséges oktatóprogramokat, mert később már csak magasabb áron lesznek elérhetők ezek a hatékony oktatóanyagok!

 

Rendelek az oktatóanyagok közül>>

 

Ha a kedvezményes DVD-k mellé még ingyenes 60 feladatos gyakorlót is szeretne, akkor pedig lájkolja a facebook oldalunkat, és szemezgessen a bejegyzéseink között, ugyanis több ingyenes gyakorlóprogramot is elérhetővé tettünk már!

 

Lájkoljon minket most>>

 

 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .