Angol Kicsiknek – Hamarosan

tantaki angol kicsiknek DVD

Hamarosan megjelenik a legújabb Tantaki oktatóanyagunk, amit kisgyerekeknek, az angol nyelv tanulását épp most kezdőknek szánunk. Ez az oktatóanyag elsőtől negyedik osztályig ajánlott. Természetesen felnőtteknek is hasznos lehet, ha nem zavaró számukra a gyerekeknek készített megjelenés. A demót (ingyenes próbaváltozatot) nemsokára elérhetővé tesszük és részletekről folyamatosan tájékoztatnunk. Érdemes már csak emiatt is like-olni az oldalt és feliratkozni a hírlevelünkre.

Szívesen veszünk ötleteket, javaslatokat amit szívesen látna az oktatóprogramban, írja meg ezeket hozzászólásként itt a bejegyzés alatt.

Cikk megosztása

4 thoughts to “Angol Kicsiknek – Hamarosan”

  1. Örömmel várom az újabb ötletes és nagyon hasznos oktatóprogramokat, melyek minden angolnyelvet tanulni kezdőnek látatlanban ajánlok az eddigi sikeres munkájuk alapján.

    Üdvözlettel
    Selmeci Zsuzsa

  2. Igen hasznos lenne, ha Cd-vel jelenne meg a könyv. Ez segítene a kiejtés elsajátításában.

  3. már nagyon várjuk, feltétlen értesítsetek!!! SZerintem készítsétek el felsősöknek is ,sőt ha lehet azon is túl,is mi biztosan megrendeljük…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .