Gyereknapi kedvezmények

Így év vége felé már igen nehezen veszi rá magát gyermekünk a tanulásra. Pedig most kezdődnek, vagy folytatódnak az év végi felmérő dolgozatok írása. Ezekre bizony jó felkészülni.

Ehhez a néha nehéz felkészüléshez szeretnék segíteni az oktatóanyagainkkal.

Hogy könnyebb legyen a választás, most a legkedveltebb oktatóprogramokat extra kedvezménnyel beszerezheted! Az akcióban szereplő DVD-k most 7 990 Ft-ért találnak gazdára.

De nézd meg a részleteket ebben a videóban!

Tárazd be az oktatóanyagokat most, és kezdjétek a következő tanévet felkészülten!

megrendelem_gomb

Tantaki a vásárlók szemével

"A magyarázatok könnyen érthetőek, rengeteg gyakorlási lehetőséget biztosít, a tanulást inkább játéknak tekintik a gyerekeim, nem félnek, ha esetleg hibáznak, mert újra megoldhatják a feladatokat."

"A Tantaki számomra az érthetőséget a logikusságot a megbízhatóságot a ráfordított idő hasznosságát és a a befektetett munka után a sikerélmény garanciáját jelenti."

"Én szerintem a - Tantaki egy jól  átlátható  és  könnyen megérthető program, ami részemről sokat segített, hogy könnyebben tudjam megmagyarázni az unokámnak a matematika megértését."

 

Ha Te is szeretnéd, hogy gyermeked könnyebben megértse az órai tananyagot és élvezze a tanulást, akkor mindenképpen próbáljátok ki a DVD-ket!

Ha még nem próbáltátok ki, itt ingyenesen megtehetitek!

Jó szórakozást kívánok!

Nagy Erika
oktatási szakértő

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .