Mókás Matek 1000 Feladatos Gyakorló 1-2. Osztályosoknak

Hiánypótló, játékos gyakorlóprogram matekból...

 

Ma már sajnos kész őrültség azt hinni, hogy a gyerekek mindent be tudnak gyakorolni a suliban, és otthon már csak egy kis minimális ismétlésre van szükség. NEM! Mára más lett a helyzet! Az iskolában NINCS IDŐ A GYAKORLÁSRA!Ez pedig azt jelenti, hogy a szülőnek kell gondoskodnia arról, hogy gyermeke megfelelően begyakorolja az anyagot.

Azonban megragadni egy gyerek figyelmét, majd tanulásra, gyakorlásra bírni, az egyik legnagyobb kihívás egy szülő számára.

Mit tesz ilyenkor egy tudatos és felelős szülő? MEGOLDÁST TALÁL A PROBLÉMÁRA!

Valaki egyszer azt mondta: "Ismétlés a tudás anyja." Mi ennek a szellemében készítettük el a hamarosan megjelenő, legújabb gyakorlóprogramunkat, amit nemsokára meg is szerezhet gyermekének a majdani ára töredékéért! Ez a program 1-2. osztályos gyerekeknek készült, azonban már létezik 5.-es, 6.-os, 7.-es és 8.-os diákoknak szóló 1000 feladatos gyakorlónk is.

mokas_matek

Mitől fogja azt érezni gyermeke, hogy most nem egy átlagos munkafüzetet vagy gyakoroltató CD-t használ?

 

  • Először is azért, mert könnyen felkelti és fenntartja az érdeklődését, ellentétben az unalmas munkafüzetekkel. A feladatai játékosak, és tele vannak színes képekkel, szemléltető ábrákkal, hogy könnyebben menjen a tanulás.
  • Másodszor azért, mert itt nem kell küszködnie az olvasással, és nem fog elfáradni, mire egyáltalán eljut oda, hogy a feladat szövegének elolvasása után elkezdje magát a feladatot. Ugyanis minden egyes feladathoz hangalámondás tartozik! (Ez jelentősen megkönnyíti egy 1-2. osztályos gyermek dolgát, hiszen ők még nem rázzák ki a kisujjukból az olvasást.)
  • Harmadszor pedig azért, mert a feladatokat annyiszor megoldhatja, ahányszor csak akarja, és a feladatsorok végén az oklevél által pontos képet kap a tudásáról. Így nem kell folyton Önhöz rohangálnia, hogy ellenőrizze le, amit csinált.

Kattintson ide: a Mókás Matek gyakorlóprogram demó elindításához!

Az új Mókás Matek 1-2 ide kattintva rendelhető meg.

Ha pedig Önnek már nagyobb gyermeke van, akkor tekintse meg a felsősöknek szóló oktató- és gyakorlóprogramjainkat IDE KATTINTVA>>

Önnek is folyton gondot okoz, hogy gyakorlófeladatot találjon gyermekének? Hogyan szokta megoldani ezt a problémát?

Mondja el nekünk hozzászólásban!

 

 

 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .