Német kezdőknek

Hogyan kezdheti el a német nyelvet megtanulni könnyedén és játszva?

 

Ha egy új nyelvet szeretnénk megtanulni, akkor otthon, egyedül szinte lehetetlen!

Nem igazán tudjuk, hogy milyen nyelvtani szabályok érvényesek, és a helyes kiejtést sem halljuk senkitől.

Ebben segít a Német kezdőknek dupla lemezes DVD, ami nem csak érthetően magyaráz, de élvezetessé és játékossá teszi a német nyelvt tanulását. Ráadásul a német szavak és mondatokat anyanyelvű tanártól hallhatóak, így nem kell aggódni a helyes kiejtés miatt!

 Német kezdőknek DVD

Miért érdemes a Német kezdőknek DVD-ből tanulni?

1) A német nyelvet önállóan is el tudja kezdeni tanulni. Ha semmilyen tudása nincsen, akkor is bátran nekikezdhet németet tanulni a DVD segítségével, hiszen pontos útmutatásokat kap, és a helyes kiejtést is gyakorolhatja.

2) Német ANYANYELVŰ tanártól hallhatja a HELYES kiejtést. Ahhoz, hogy a helyes kiejtést tanulja meg, és az rögzüljön, nagyon fontos, hogy a nyelvtanulást anyanyelvű tanárral kezdje. Ez a DVD biztosítja a helyes kiejtést, hiszen a német szavak és mondatok valódi német anyanyelvűtől hallhatóak.

3) OTTHON, kényelmesen a számítógép segítségével tanulhatja a németet, és nem kell sehová sem eljárni tanulni. Sokan azért nem kezdenek el nyelvet tanulni, mert nincs kedvük vagy éppen idejük elmenni otthonról és beülni egy tanfolyamra. Ez a DVD lehetőséget ad arra, hogy otthon, kényelmesen tanulja a nyelvet.

4) 13.700 Ft-ért 26 fejezetet, 560 gyakorlófeladatot és több, mint 300 szót tanulhat meg profi módon és játékosan. Vajon ez a pénz hány órára lenne elegendő, ha magántanárhoz vagy nyelvtanfolyamra járna? Szerintem 4-5 óra alatt el is fogyna ez az összeg! De mit lehet megtanulni ilyen rövid idő alatt? Az biztos, hogy 26 fejezetnyi anyagot és 300 szót lehetetlen! A Német kezdőknek DVD-vel ilyen kevés befektetéssel sokkal több órán keresztül gyakorolhat, és addig hallgathatja újra a kiejtést és csinálhatja végig a feladatokat, ameddig 100%-os nem lesz a tudása! Ráadásul mindezt játékos formában teheti meg!

5)A szógyakorlókkal EGYSZERŰEN és könnyedén megtanulható minden egyes szó. A témakörök szavait külön szógyakorlókban tanulhatja úgy, hogy megtanulja a szó jelentését és a helyes kiejtést is. Mindezt addig gyakorolhatja újra és újra, amíg minden szót el nem sajátít.

6) A GYAKORLÓ FELADATOK segítenek az elmélet megértésében. Minden elméleti anyagrész után gyakorló feladatokat talál, amivel begyakorlolható az elméleti anyagrész. Ezek a feladatok az elméletben tanultakra kérdeznek rá, így teljes megértésünk lehet az anyagról.

 

Ha Ön is szeretné, hogy a német nyelvtanulás öröm és játék legyen, akkor ne várjon tovább!

Rendelje meg most! >>

 

Mit tartalmaz a Német kezdőknek DVD?
 
Az 1. lemez tartalmából:

Az ABC
A kiejtés
Üdvözlés
Elbúcsúzás
Számok 0-100-ig
Főnév neme
Jelen idejű igeragozás
Sport és hobbi
Sein (létige)
Mondat szórendje
Állítás és tagadás
Határozatlan névelő
Kérdőszavas kérdés szórendje

 

A 2. lemez tartalmából:

Birtokos névmás
Testrészek
A "haben" ige (valakinek van valamilye)
Család
"essen" ige ragozása
Hónapok és tevékenységek
Évszakok
Időjárás
Sorszámnév
A hét napjai
Napszakok
Napirend
Idő
Színek
Ruházat
Részes eset
Lakás
Tárgyeset

 

Próbálja ki most ingyenesen! Katt ide a demóhoz>>
Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .