Pénzügyi ismeretek elsajátítása társasjáték segítségével

Sajnos az általános pénzügyi ismeretek nem tartoznak bele a nemzeti alaptantervbe, így gyermeked sem tanulhatja meg a legfontosabb információkat a tanórák keretében. Szülőként könnyebb a gyermekeknek átadni a tapasztalatokat, ismereteket, így saját példán keresztül mutathatod be neki, hogy mire kell figyelni befektetésekkor és bankszámla nyitáskor.

Segítenél gyermekednek, hogy minél alaposabb pénzügyi ismereteket szerezzen? Most bemutatok neked egy társasjátékot, aminek a segítségével játékosan, akár együtt játszva ismerhetitek meg a befektetések világát!

Miért ajánlom neked Az első millió gyerekpénzügyi társasjátékot?

  • Újfajta szemléletmódot ad a modern élethez.
  • Megismerheted a devizapiac szabályait.
  • Megtudhatod, hogy a hitelt milyen módon vehetsz fel.
  • Segít a piaci elemzések megértésében, megtanít helyes döntést hozni.
  • Megismerheted a befektetési lehetőségeket.
  • Átfogó pénzügyi ismereteket szerezhet gyermeked!

Szeretnéd, hogy gyermeked gyorsan megtanuljon bánni a pénzzel? A társasjáték segítségével minden fontos tudást megszerezhet!

Rendeld meg most Az első millió gyerekpénzügyi oktató társasjátékot és ajándék letölthető tananyagot is kaphatsz mellé! A csomagot most 34.940 Ft helyett kedvezményesen, 27.990 forintért vásárolhatod meg. Mit tartalmaz a csomag?

A csomag tartalma:

  • Az első egy millió gyerekpénzügyi társasjáték
  • Ajándék 3 darab 15 perces oktatóvideókat kaphatsz a társasjáték szabályairól, aminek segítségével könnyen megértheted a játék lényegét!
  • Ajándék, piaci helyzetjelentéssel foglalkozó online füzet, aminek segítségével bővebben megismerheted a befektetéseket!
  • Valamint a társasjáték megvásárlásával ajándékba kapsz egy szabadon választható gyakorlóprogramot 4950 Forint értékben!

Láthatod, hogy gyermeked pénzügyi tudásának növeléséhez rengeteg segítséget nyújthat a csomag! Minél többet játszotok Az első millió társasjátékkal, annál többet gyakorol, és a pénzügyi tudása egyre nagyobb szintet fog képviselni! Olyan alapot szerezhet, amivel önálló életét könnyebben indíthatja majd el!

Ahhoz, hogy gyermeked a valós életben megértse a szerződéseket, tisztában kell lennie a magyar nyelvtannal is! Amennyiben nem tudja értelmezni az iratokat, könnyen beleeshet olyan hibába, hogy rossz befektetést választ.

A Tantaki segítségével gyermeked ingyenesen gyakorolhatja a magyar nyelvtan alapjait! Kattints a képre és kérd az ingyenes Nyelvtan Mix csomagot, melynek segítségével gyermeked nyelvtan példákat oldhat meg újra és újra!

Az első millió gyerekpénzügyi társasjáték nem csak szórakoztat, de tanít is! 12 éves kortól 99 éves korig ajánlott! Gyermekek és szülők is játszhatnak vele, hiszen ők is tanulhatnak új befektetési lehetőségeket!

Felkeltette az érdeklődésed a társasjáték? Kattints a linkre és rendeld meg a csomagot! Nem fogod megbánni!

Az első millió gyerekpénzügyi társasjáték

 

Sok sikert kívánok az első millió megszerzéséhez!

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

 

 

 

 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .