Rátettünk Még Egy Lapáttal!

Ugye tudja, hogy a tanévkezdési akció keretében Önnek nagy esélye van megnyerni egy 10 000 Ft értékű Hervis ajándékutalványt?
meglepetés ajándék

 

Most azonban még inkább megnőtt az esélye annak, hogy Ön viszi el ezt az ajándékot, mert rátettünk még egy lapáttal és most +1 Hervis utalványt tettünk a nyeremények közé!

 

Ha legalább 4 DVD-t vásárol a tanévkezdési akcióban, akkor bekerül a sorsolásba, aminek a végén 3 db 10 000 Ft-os Hervis utalványt sorsolunk ki!
Legyen Ön az egyik, aki egy Hervis-es bevásárlással kezdheti meg a tanévet!

 

Elég sokan vásároltak már, és közülük néhány név be is került a sorsolásban részt vevők gyűjtőkalapjába, azonban Önnek még nagy az esélye arra, hogy megszerezze az utalványt, amiből vásárolhat dolgokat az iskolakezdéshez, de teljesen más célra is felhasználhatja!

 

Vásároljon most legalább 4 DVD-t a tanévkezdési akció keretében, és szerezze meg a 10 000 Ft értékű Hervis utalványok egyikét!

TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ>>

 

Ha Ön most értesült először az akciónkról, akkor elsőként ismerkedjen meg általános iskolásoknak készült oktatóanyagainkkal, próbálja ki az ingyenes Tantaki demókat itt és ha tetszik, akkor ezen az oldalon adja le megrendelését, mert csak itt él az akciós ár.

 

 

Cikk megosztása

One thought to “Rátettünk Még Egy Lapáttal!”

  1. hello.nagyon szeretném ha lenne tobb nyereményes játék.az nagyon jo lenne.én ha van valami játék vagy valami új demo cd akkor írjatok nekem erre a email címre:frike44@freemail.hu vagy facebookon uzenetet írni vagy az uzeno falamra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .