Szülői vélemény a Tantaki oktatóprogramokról

 

Mindig nagy öröm másokon segíteni, különösen akkor, ha egy gyermek tanulási nehézségekkel küzd. A Tantakiról, mint oktatóprogramról számos pozitív visszajelzést kapunk! Hosszabb-rövidebb véleményeket küldenek a kedves vásárlók. A boldog szülők olykor videó beszélgetésben mondják el véleményüket a termékről. Legújabb videónkban Szilvia mondja el tapasztalatait és véleményét a programról!

Szilvia gyermeke saját magától nem szívesen foglalkozott a tananyaggal, nem kötötte le a figyelmét a tanulás. A Tantaki segítségével játékosan tanulja a tananyagot. Az iskolai anyag megtanulása után használják a gyakorlófeladatokat, mint összefoglaló anyag. Így gyermeke motiváltabbá, magabiztosabbá vált, többet jelentkezik az órákon és jobb érdemjegyeket szerez.

Szeretnéd ha gyermeked is jobban teljesítene az iskolában? Kérd ingyenes Matek Mix gyakorlóanyagunkat, ami 70 feladattal segít felkelteni gyermeked érdeklődését a matematika iránt!

Kérem az ingyenes Matek Mix gyakorlóanyagot!

Ezen kívül kiemelte, hogy hála a Tantakinak, nem kell gyermekének magán tanár különóráira járnia, hiszen a Tantakit egyszer megvásárolták és gyermeke annyiszor gyakorolhat vele, ahányszor szeretne!

Gyermeked is nehezen tanulja meg a tananyagot?

Remélem, szoftverünk elnyerte tetszésed! Próbáld ki ingyenes demó változatainkat! Amennyiben gyermeked szenved az iskolai tananyag megtanulásával, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints ide és próbáld ki gyakorlószoftverünk demó változatait!

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

Cikk megosztása

2 thoughts to “Szülői vélemény a Tantaki oktatóprogramokról”

  1. Kedves Tantaki ,
    Azzal a köszönettel szeretnék hozzászólni a közösséghez ,hogy gyermekem mióta tantakizik még a magyar mesékből is dupla olyan gyorsan tanul.
    Hálásak vagyunk hogy veletek tanulhatunk.
    Anyuka (tanár oktató)

    Szilvia

    1. Kedves Szilvia!

      Nagyon örülök, hogy gyermeked ilyen ügyesen használja a Tantaki oktatóprogramokat, és hogy jó eredményeket ér el. 🙂
      Szívből gratulálok!
      Nagy Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .