Elkészült a 11. osztályos matematika oktatóanyag!

A középiskolás matematika  igencsak nehéz egy átlagos diáknak. Ha nem hiszed, nézz csak bele gyereked matematika tankönyvébe: kombinatorika, logaritmus függvények, és a gráfok. Te még emlékszel a számításokra, tudsz egyáltalán segíteni neki? Vagy kér-e egyáltalán szívességet egy kamasz, aki mindenkinél jobban tud mindent.

magántanulós

Gondolom Te is, mint minden tudatos szülő, azt szeretnéd, hogy gyermeked ne szenvedjen a matektól, hanem gyorsan és hatékonyan tudjon tanulni, és végre megértse a fránya matematikát.

Pedig a matematikának nem kell feltétlenül nehéznek lennie, hiszen egy roppant logikus tudomány, csak sokszor túl bonyolultan magyarázzák el.  A másik probléma a gyakorlással van. Hiszen annyira túlterheltek a diákok, hogy se idejük, se kedvük nincs még suli után matek feladatokat megoldani.

Ez azért gond, mert a matematikatudás csak gyakorlás által tud beépülni, ezzel szemben a humán tantárgyaknál jóval egyszerűbb tanulási módszerek is hatékonyak tudnak lenni, hiszen például a törit nem kell feladatokon keresztül gyakorolni.

Ezért alkottuk meg a Matekból Ötös sorozatot, hogy a Te gyermeked is úgy matekozhasson a számítógépen, hogy ő csak egy játéknak fogja fel. Jó hírem van, elkészítettük a LEGÚJABB, 11. osztályosoknak való szuperhatékony matek tananyagunkat. Ez az oktatóanyag egy lehetőség tizenegyedikes gyermekednek arra, hogy megértse a matekot úgy, hogy az meg is maradjon a fejében… sőt még élvezni is fogja!

kep_11_feher_alappal

Ebben az anyagban minden adott ahhoz, hogy gyermeked egyre jobb eredményeket érjen el az iskolában. Ezáltal önbizalmat szerezhet, sikeresebb lesz és a jegyei is folyamatosan javulnak.

 

Próbáld ki, milyen lett a legújabb tananyag:

http://www.tantaki.hu/demo/matekbol_otos11_demo/presentation.html

 

Mit tartalmaz a Matekból Ötös 11. osztályosoknak oktatóanyag?

 

Az oktatóanyag dupla lemezes. Ez azt jelenti, hogy sokkal több érthető és érdekes feladat van benne, mint egy „egylemezes” oktatóanyagban. Több száz példával, gyakorló- és típusfeladatokkal találkozhat az oktatóanyagban gyermeked, és a feladatok megoldásának levezetésével – és ha mindet elvégzi,  akkor a dolgozatra és az érettségire már részben felkészült.

Nézd, ilyen egy érthetően elmagyarázott példa a Tantakinál:

matek11_2 matek11_1

Mindez nemcsak megkönnyíti számára a tanulást, hanem szerethetővé és élvezhetővé is teszi a matekot. Érettségi előtt erre különösen nagy szüksége lehet.

 

Olyan, mint a tankönyv, csak sokkal jobb :-).
Megkapod a teljes 11. osztályos matematika anyagot (a Nemzeti Tanterv alapján),
viszont:

  • az elmélet érthető, 600 oldalas;
  • a feladatok „játszatják magukat”, 690 interaktív feladattal turbóztuk fel;
  • az ellenőrzés és levezetés felér egy magántanárral;
  • gyakorlati, színes és szerethető.

Nézd csak ilyenek a feladatok:

matek11_4 matek11_3

 

Ilyen interaktív matek feladatokkal gyorsan és hatékonyan lehet tanulni.

Sokan úgy vannak a matek tanulással, hogy jobb, ha gyermeküket, egy magántanár készíti fel a dolgozatokra. Igazából a Tantaki is egy magántanár, csak jóval olcsóbb, hiszen:

  • csak gyermekedre figyel, hiszen egy oktatószoftver gyermeked laptopján;
  • türelmes, mert annyiszor oldja meg a feladatokat és nézheti meg az elméletet ahányszor csak akarja;
  • érthetően magyaráz, mert a teljes 11.-es matematikaanyagot közérthető és barátságos
    formába öntöttük – ez a matek végre nem harap;
  • minden feladatot ellenőriz (megoldás és levezetés!);
  • és a 690 feladat bizony elég lecke az érettségiig.

Szerezd meg te is ezt a nem mindennapi oktatóanyagot, klikk ide a rendeléshez!

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

 

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .