Hogyan válassz karácsonyi ajándékot?

Nyakunkon a karácsony, már elkezdődött a rohanás, a találgatás, hogy kinek milyen ajándékot vásároljunk. Természetes, hogy ilyenkor a legjobbat szeretnénk nyújtani gyermekünknek, családtagjainknak.

A fő cél, hogy hasznos, értékes és persze nem utolsó sorban hosszú távon is tartós meglepetést tegyünk a fa alá. Azonban ez sokszor nem egyszerű. Hiszen a gyerek valami fura robotot kér, amivel valószínűleg csak néhány hétig fog játszani, bár kétségkívül nagyon fog neki örülni, és a nagylány pedig szépségápolási termékre vágyik, de Te szeretnél neki valami jóval hasznosabbat venni.

christmas-sack-964342_640

A robot és a szépségápolási ajándék mellé adj valami értékállót, amivel segíted őt. Például olyan Tantaki tananyagokat, amelyekkel a tanulás többé már nem kínszenvedés, hanem egy számítógépes okosító játék.  Most adok néhány extra ajándék tippet, amit garantáltan hónapokig tudnak használni szeretteid.

Az iskolába kerüléssel egyre nagyobb szerepet kap a gyermek életében a teljesítmény és a versengés. Mi lehet az ideális ajándék egy iskolába készülőnek? Egy olyan termékcsomag, amely felkészíti csemetédet a váltásra.

Suliba készülőknek karácsonyi ajándékcsomag

Gyermeked jövőre kezdi az iskolát! Segíts neki az egyik leghasznosabb karácsonyi ajándékkal, a Suliba készülőknek karácsonyi ajándékcsomaggal, amely tele van készségfejlesztő játékokkal

Mit tartalmaz a csomag?

karacsony2016_doboz4

  1. Sulira fel! CD

 

Az iskola-előkészítő oktatóprogram kifejezetten az iskolakezdéshez szükséges készségek fejlesztése és az iskolában használt alapfogalmak megértése és elsajátítása érdekében készült.

- 30 alapfogalom érthető magyarázata, hogy az iskolakezdés ne okozzon gondot gyermekének
- 200 játékos gyakorlófeladat a készségek fejlesztéséhez
- hangalámondás az elméleti résznél és a feladatoknál egyaránt
- oklevél minden feladatsor végén, mely pontos képet ad gyermeke tudásszintjéről

 

  1. ABC gyakorló CD szókártyákkal

Az ABC-t gyakoroltató oktatóanyagunk célja, hogy gyermeked minél előbb megtanulja a magyar abc betűit egymás után elmondani, és azokkal szavakat alkotni. Ebben segít játékos oktatóprogramunk 200 feladaton keresztül. Gyermeked hangalámondás segíti a gyors és hatékony tanulásban. Ahhoz, hogy a gyermek hamar megbarátkozzon az olvasással, el kell mélyíteni az alapokat, a magyar ABC-t.

A szókártyák segítenek abban, hogy a betűket szavakhoz tudja kapcsolni, és akár kártyajátékot is játszhattok a segítségükkel.

Gyermeked már iskolába jár és szeretnéd még játékosabbá tenni a matek tanulását?
Próbáld ki az ingyenes Matek Mixet, amelyben 1-9. osztályos gyerekeknek készítettünk interaktív matek feladatokat. Kattints a képre, és e-mailben küldöm a számítógépes matek játékokat.

 

Matekmix_doboz_ingyenes

  1. Memóriakártya

A Tantaki memóriakártya segítségével fejleszd te is gyermeked! A kártyacsomag azt célt szolgálja, hogy erősítse csemetéd koncentráló képességét, és rávegye őket arra, hogy akár egyedül is megoldjanak egy feladatot. A kártyacsomag 15 párt tartalmaz.

A csomagot különleges, egyedi karácsonyi csomagolásban kapod meg, hogy ne ez vegye el az idődet.

Klikk ide a csomagért: http://vasarlas.tantaki.hu/iskolakezdo_karacsonyiajandekcsomag

Angol tanulóknak is van egy szuper ajándékötletem!

 

Tökéletes kiejtés angolul tanulóknak csomag

Ezt az ajándékot garantáltan hosszú ideig tudja használni szeretted. Az angol nyelv fontosságát gondolom, nem kell ecsetelnem, így ez  az ajándékcsomag bármely angol tanulni vágyónak jó választás, a csomagban található termékek mind-mind a megfelelő angol kiejtést segítik elő. A gondosan összeválogatott csomag nemcsak gyerekeknek való, hanem bárkinek, aki alap, kezdő vagy haladó szinten van, illetve újrakezdő angolosok is csiszolhatják általa tudásukat. A csomagot egyedi, kézzel készült csomagolásban kapod kézhez, így ezzel sem kell már bajlódnod.

karacsony2016_doboz1

Mit tartalmaz a Tökéletes kiejtés angol tanulóknak csomag?

 

  1. Angol kiejtés kalauz CD + könyv

Ez a CD + könyv ebben segít Neked és gyermekednek is egyaránt! 52 párbeszéden keresztül vezet bele a leggyakoribb szituációkba, amik csak előfordulhatnak Veled.

  1. Egyszerű és perfekt - Angol rendhagyó igék gyakorlója CD

Az Angol rendhagyó igék gyakorlója 200 változatos és kreatív feladaton keresztül gyakoroltatja az angol rendhagyó igéket.

  1. Csordás Norbert: Angol-Magyar értelmező szótár

Ez a szótár nem egy egyszerű angol-magyar szótár, mint amilyeneket a könyvesboltban vagy az áruházak polcain lát az ember. Ebben a szótárban az angol szavaknak nemcsak a jelentésük, hanem az értelmezésük is benne van, sőt, még képekkel is segít a könnyebb memorizálásban és értelmezésben. A szótár összesen 620 oldalból, több mint 8500 címszóból és több mint 600 illusztrációból áll.

  1. Csordás Norbert: Angol 100 könyv CD melléklettel

Ebből a könyvből bárki könnyedén megtanulhatja a leggyakoribb 100 angol szót, ugyanis a könyvben 5000 angol mondat gyakoroltatja a szavakat.  Specialitása, hogy mondatok segítségével tanít. Mivel egy szónak több jelentése is lehet, ezért mondatokban gondolkodva valóban a szó szövegkörnyezetnek megfelelő jelentése rögzül. A könyvhöz készült egy hanganyag is, dupla CD-s változatban. A CD-ken a könyv anyaga van, az egyiken női,  másikon pedig férfi anyanyelvű tanár kiejtésével teszi még hatékonyabbá a tanulást. Így biztosan a helyes kiejtés rögzül.

Ez az ajándékcsomag is egyedi csomagolásban lehet a tiéd! Itt találod http://vasarlas.tantaki.hu/angol_karacsonyicsomag

 

Még több karácsonyi csomagötletet itt találsz: http://vasarlas.tantaki.hu/ajandekcsomagok

 

Nagy Erika

Oktatási szakértő

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .