Végre elkészült a környezetismeret oktatóanyagunk

Mi fán terem a környezet?

 

Vadonatúj termékkel segítheted gyermekedet: „Mi fán terem a környezet?” oktatóanyag, amely 4 DVD-n (!) átveszi a teljes 1-4. osztályos környezetismeret tananyagot!

Az előrendelés már elindult (2015.10.19. éjfélig tart)!!! Előrendelési akcióval az oktatóanyag mindössze 14.990 forintba kerül (a teljes ár 16.750 Ft lesz).

     termeszetismeret1_4_3d_300

Környezettudatos szemlélet

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a jövő a zöld és környezettudatos gondolkodásé. Nézd csak meg, hogy a Tesla és hasonló tech cégek hogyan lesznek napról napra sikeresebbek.

Muszáj környezettudatosan élnünk, mert csak ez fenntartható. De a környezettudatosság alapja egyrészt a környezet szeretete, másrészt ismerete – hiszen nehéz úgy védeni a környezetet,
ha azt sem tudjuk, hogy mivel ártunk neki.

 

children-770258_640

 

Ez tehát az etikai érvem a környezetismeret mellett.

A másik érvem ennél pragmatikusabb: a környezettudatos szakembereké a jövő. Ma még a szemlélet gyerekcipőben jár, de már most sok cégnél hátrányban vannak
a „minek ezzel foglalkozni”-szemléletű emberek. Képzelj el egy olyan mérnököt, aki úgy tervezi az autókat, hogy a kibocsátási határértékek létjogosultságát nem érti,
valamint fogalma sincs, hogy milyen veszélyekkel jár pl. a klímaváltozás – ő mindig ki fog lógni a sorból.

Szóval ez az anyag többről szól, mint a környezetismeretben elért jó jegyekről: egy boldogabb és zöldebb jövőt tanulhat meg gyermeked.

 

family-838239_640_233

 

A nemzeti alaptanterv alapján

Akármelyik iskolában tanul gyermeked, ez az oktatóanyag segíteni fog neki – mert a nemzeti alaptantervet dolgozzuk fel, és a teljes alsós környezetismeretet tartalmazza.

 

Mint minden Tantaki-oktatóanyagnál, itt is közérthető nyelvezettel tanulhatja (és értheti meg) gyermeked a fogalmakat.

Tudását 1000 gyakorlófeladattal ellenőrizheti (és már úgy mehet dolgozatot írni, hogy tudja, jó jegyet fog kapni).
Próbáld ki a demót!

KOR-001_altpic_6

 

Ez az oktatóanyag azért született, hogy megszerettesse gyermekeddel a környezetismeretet... és közben hozzásegítse őt a jobbnál jobb jegyekhez.

 

kornyezet_alsos_elmelet2

 

Előrendelés indul

Ez az egyetlen környezetismereti oktatóanyag, amelyre szükségetek lesz. Az előrendelési akcióban olcsóbb, ezért kattints ide, tedd a kosárba és hamarosan repül is
felétek az az oktatóanyag, amely segít újra megszerettetni ezt a tantárgyat:)

Sőt nemcsak akciós áron tudod előrendelni a legújabb oktatóanyagom,
hanem még egy 2000 Ft-os kupont is ajándékba adok mellé!

Cikk megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .