Szeretnéd, hogy Gyermeked KÖNNYEDÉN
megértse a tananyagot és élvezze a tanulást?

Válassz oktatóprogramjaink közül!

Hogyan működik a Tantaki tanulási módszere? Olvass róla bővebben itt>>

Kattints arra a képre, amelyik tantárgyban szeretnél segíteni gyermekednek!
A Tantaki oktatóprogramok árlistáját itt éred el: árlista

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 


Oldalamon egy olyan tanulási segédeszközt ajánlok a figyelmedbe, ami segít Neked és a gyermekednek a tanulásban. Ez pedig a mindenkori nemzeti alaptanterv alapján készült Tantaki oktatóprogram család.

A Miért nem tanul a gyerek önállóan? cikkemben részletesen leírom, milyen nehézségek fordulnak elő a tanulás során, és azt is, hogyan segíthetsz neki szülőként mindebben.

Ezekre a tippekre alapozva született a Tantaki ötlete is, ami teljesíti az alábbi feltételeket egyszerre:


A.) Játékosság a tanulás helyett.

Számítógépes oktatóprogramjaink változatos feladatai felébresztik a gyerkőcökben a játékszellemet. 

 
 

B.) Könnyed és érthető elméleti részek.

Az elméleti részek érthető példái már önmagában szórakoztatóak, lépésről lépésre vezetik a nebulókat a tananyagba, mégis minden apró részletre kiterjednek, amire esetleg az iskolapadban nem maradt idő vagy figyelem. 

"Függvény-transzformációk: A transzformáció latinul átváltozást jelent. Innen ered a transzformerek neve is, mivel azok is egyik formából a másikba alakulnak. A transz jelentése át, a formáció vagy forma jelentése pedig alak. A függvény-transzformáció pedig azt jelenti, hogy az egyik függvényt átalakítjuk egy másikba."

 

C.) Dicséret és Oklevél a fejezetek végén.

Minden jó választ megdicsérünk, rossz válasz esetén megmutatjuk a helyes megoldást, így ki tudja javítani a hibát. A feladatsorokat pedig egy eredménytáblával és oklevéllel zárunk, ami megerősíti a sikerélményét az adott tananyaggal kapcsolatban. 


D.) Önálló feladatvégzés és önellenőrzés.

Ezek az oktatóprogramok annyira érthetőek és könnyen kezelhetőek a gyerekek számára, hogy élvezettel, játékként, önállóan fog nekiülni, és magától fog gyakorolni rajta.

A feladatok megoldásait minden hiba esetén közöljük, így a gyerkőc hozzászokik arra, hogy ne kapkodjon, ne legyen felületes, és ellenőrizze le a válaszát.

 

E.) Korlátlan ismétlés és rengeteg gyakorlat.

Minden oktatóprogramhoz több száz feladatot állítottunk össze, hogy legyen kellő alkalom alaposan begyakorolni egy-egy részt.
Ha egy tananyag nehezebben megy, az elméleti részt akárhányszor végighallgathatja, és a feladatokat is tetszőlegesen, bármennyi alkalommal megoldhatja, újra és újra, kedvtelésből is, vagy ameddig nem megy elég jól.
 

 
 
Láthatod, hogy a Tantakiban tényleg minden benne van, amire szükséged van szülőként, hogy segítsd a gyermeked a tanulásban. Kiváló kiegészítője az iskolai anyagoknak, mégis élvezetes időtöltés lesz a számára.
Az alábbiakban nézz szét tantárgyak, majd évfolyamok szerint az összes elkészült oktatóprogram között!

Kattints arra a képre, amelyik tantárgyban szeretnél segíteni gyermekednek!

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 


 
Ajánlom figyelmedbe blogom legolvasottabb cikkeit:
 
Még több cikk>>